ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2013

DSC_2526

Ο κύκλος πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2013 παρουσιάσθηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κηφισιάς. Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» και Δημοτικός Σύμβουλος κος Γιώργος Τρ. Παπαδόπουλος  και η Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» κα Βασιλική – Αμαλία Παπαδημητρίου παρουσίασαν αναλυτικά το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ που θα διεξαχθεί από τις 26 Αυγούστου έως 23 Σεπτεμβρίου 2013.

Τη συνέντευξη τύπου προλόγισε η κα Παπαδημητρίου … «Πιστεύω ότι και φέτος το Φεστιβάλ θα είναι πιστό στο όραμα του ώστε ο πολιτισμός να είναι μέρος της καθημερινότητας μας όσο ζοφερή κι αν είναι».

 Την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος πραγματοποίησε ο κος Παπαδόπουλος. «Ο κόσμος θέλει να βρει μια διέξοδο μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό» σημείωσε ο κος Παπαδόπουλος και πρόσθεσε «ότι για αυτό ακριβώς το λόγο προσπαθήσαμε, επιμείναμε και τελικά καταφέραμε μέσα από χορηγίες να μην επιβαρυνθεί ο Δήμος με το κόστος  αλλά  και να πετύχουμε ένα Φεστιβάλ με ακόμα περισσότερες και αξιόλογες εκδηλώσεις από άλλες χρονιές.»

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s