ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

image001-14Στα μέσα Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει και πάλι τη λειτουργία του το Δημοτικό Πολυϊατρείο Κηφισιάς το οποίο στεγάζεται στην οδό 1η Μάη και Μαρίνου Αντύπα, στις εργατικές πολυκατοικίες.

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Γ. Χιωτάκη που τον επισκέφθηκε στο γραφείο του, στο Υπουργείο Υγείας, μαζί με την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Κηφισιάς «Κοινωνική Μέριμνα», Μαρία Κεφαλά – Σαλματάνη.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης αναφέρθηκε με θερμά λόγια, στην επίπονη προσπάθεια που κατέβαλε  η Κοινωνική Μέριμνα και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς για την υλοποίηση του έργου, αλλά και στη μεθοδική δουλειά των ιατρών εθελοντών που θα στελεχώσουν το Δημοτικό Πολυϊατρείο «Διονύσιος Βαρελάς» που κατασκευάστηκε με χορηγία της εταιρείας Galenica.

Το Πολυϊατρείο δημιουργήθηκε σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο προδιαγραφές και αποτελεί μια σύγχρονη μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Στελεχώνετε από 35 εθελοντές ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες στους δημότες.

Στο Πολυϊατρείο «Διονύσιος Βαρελάς» θα λειτουργήσει και τμήμα υπερήχων, μετά τη δωρεά ειδικού μηχανήματος από το νοσοκομείο ΚΑΤ, υπό την επίβλεψη της πρώην Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου Κηφισιάς, Σοφίας Πάντου.

«Είμαι χαρούμενος που κάνουμε ένα ακόμη βήμα κοινωνικής αλληλεγγύης και αποκτούμε ένα σύγχρονο Πολυϊατρείο, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπήρχαν. Η υγεία των πολιτών είναι προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και για το λόγο αυτό και τα δύο Πολυϊατρεία του Δήμου Κηφισιάς διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και στελεχώνονται από γνωστούς και καταξιωμένους εθελοντές γιατρούς.  Με την επαναλειτουργία του Πολυϊατρείου Κηφισιάς αξιοποιούμε ένα  κτίριο, που παρέμενε κλειστό για αρκετά χρόνια. Με σεβασμό στα χρήματα των δημοτών, με τις χορηγίες και των πολιτών της Κηφισιάς, το αναμορφώσαμε και το παραδίδουμε στους δημότες μας» τόνισε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s