ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

SONY DSC

Κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 2ο και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας, στο «Αναξαγόρειο» Λύκειο Νέας Ερυθραίας και στο Νηπιαγωγείο Εκάλης, βρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης πλαισιωμένος από δημοτικούς συμβούλους, κατά την τελετή του Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς επισήμανε τη σημαντική αύξηση του αριθμού των μαθητών στα δημόσια σχολεία σε σχέση με πέρυσι, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, καλή σχολική χρονιά, κουράγιο και δύναμη για την επίτευξη των στόχων τους.

«Η έναρξη της σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης. Ως Δήμος, θα είμαστε δίπλα σας και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον, γιατί η Παιδεία είναι η πιο σημαντική επένδυση για το μέλλον» τόνισε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης.

Αντιδήμαρχοι, και δημοτικοί σύμβουλοι παραβρέθηκαν στην τελετή του Αγιασμού και στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Κηφισιάς δείχνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον της δημοτικής Αρχής, στα θέματα Παιδείας.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s