«Μια αμυγδαλιά… άνθισε» στο Αίθριο του Δήμου Κηφισιάς

DSC_0004[1]

Μια άρτια καλοστημένη θεατρική παράσταση βασισμένη στο βιβλίο της Τούλας  Μπούτου, φώτισε με εκπληκτικό τρόπο την πολύπλευρη προσωπικότητα του μεγάλου μας λυρικού ποιητή πεζογράφου και διηγηματογράφου Γεωργίου Δροσίνη στις 9 Σεπτεμβρίου στο κατάμεστο και πάλι Αίθριο του Δήμου Κηφισιάς.

Ο ίδιος ο Δροσίνης είχε δηλώσει πως «δεν έγραψα τίποτε που δεν έζησα» κι ότι έζησε, ότι τον συγκίνησε θέλησε να μας το μεταδώσει με απλές λέξεις και ξεκάθαρες έννοιες όπως η προικισμένη συγγραφέας Τούλα Μπούτου.

Ο Μανώλης Δεστούνης ερμήνευσε τον ποιητή Δροσίνη με αυθεντικό και ρεαλιστικό τρόπο, αποδίδοντας τον χαρακτήρα και τις ιδέες  του μεγάλου μας πνευματικού ηγέτη.

Η εξαίσια θεατρική παράσταση πλαισιωμένη από άξιους ηθοποιούς που κατάφεραν με τον δικό τους τρόπο να μας μεταφέρουν στον κόσμο του Δροσίνη και στο χρόνο της αναμονής του μεγάλου του ταξιδιού.

Στην πάντα ανθισμένη του αμυγδαλιά, όπως παρέμεινε μέχρι τέλους ανθισμένη η καρδιά του ποιητή έτοιμη να δώσει καρπούς κυρίως στα παιδιά που πίστευε και λάτρευε.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s