ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

emporikoi syllogoi

Η τόνωση της αγοράς και το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, που σύμφωνα με το νέο νόμο του υπουργείου Ανάπτυξης, ρυθμίζεται με απόφαση του εκάστοτε Αντιπεριφερειάρχη, τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Δημάρχου Κηφισιάς, Νίκου Γ. Χιωτάκη, με τους προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων Κηφισιάς, Μάρκο Πανέτα και Σταμάτη Χασιώτη και Νέας Ερυθραίας Δημήτρη Φαφαλιό. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι πρόεδροι των Συμβουλίων των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς, Κώστας Τσιλιγκίρης και Νέας Ερυθραίας, Γεώργιος Αγουρίδας.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, άκουσε τις θέσεις και τις προτάσεις των προέδρων των Εμπορικών Συλλόγων για το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στον εμπορικό κόσμο, τις οποίες θα θέσει υπόψη του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Κωνσταντίνου Μανιάτη στην συνάντηση που έχει προγραμματίσει με τους Δήμαρχους.

Ο Νίκος Γ. Χιωτάκης ανέφερε ότι «ο Δήμος Κηφισιάς στηρίζει πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την τόνωση της αγοράς και τη στήριξη της απασχόλησης. Πρέπει να υπάρξει στενή συνεργασία και κοινή συνεννόηση για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων και τις Κυριακές είναι αρκετά σοβαρό, απαιτεί σωστό σχεδιασμό και πρέπει πρώτα απ’ όλα να εξασφαλισθεί η προστασία των μικρών επιχειρήσεων οι οποίες πλήττονται από την οικονομική κρίση εξαιτίας της συρρίκνωσης του οικογενειακού εισοδήματος».

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s