ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 46ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ

SONY DSCΠαρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Γιάννη Ανδριανού, του Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη, του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης,Αχιλλέα Μαυρομάτη, του προέδρου της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών Παντελή Ταρνατόρου, παραγόντων και αθλητών των 12 σωματείων που θα αγωνισθούν στο πρωτάθλημα Volley League, έγινε η κλήρωση του 46ου πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει και επίσημα στις 12 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασίλειος Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς και μεταδόθηκε ζωντανά από τα κανάλια novasports, τιμήθηκαν οι κορυφαίοι παίκτες της προηγούμενης σεζόν.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης καλωσόρισε στην Κηφισιά όλους τους παρευρισκόμενους, επισημαίνοντας ότι η Κηφισιά έχει τέσσερις ομάδες που αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα βόλεϊ και από φέτος και την Α.Ε.Ν.Κ στην Α1 του μπάσκετ. Στα γήπεδα του βόλεϊ πρόσθεσε ο κ. Χιωτάκης αθλούνται περισσότερα από 300 παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

«Καλούμε τους φίλους του αθλητισμού και του βόλεϊ να παρακολουθήσουν τους αγώνες του εφετινού πρωταθλήματος. Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες και ελπίζω πως για άλλη μια σεζόν οι ομάδες της πόλης μας θα πετύχουν τους στόχους τους. Προσωπικά το Σαββατοκύριακο θα το περνάω στα γήπεδα του Δήμου Κηφισιάς, αλλά θα βλέπω και τον Πανιώνιο» ανέφερε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s