ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ

Με τον Ειδικό Σύμβουλο του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, πρώην Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο ε.α. Φώτιο Νασιάκο, συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΚΗΦΙΣΟΣ», Δημήτρης Κυριαζόπουλος για το θέμα των πλευρικών διοδίων, λόγω της έκτακτης απουσίας του υπουργού, κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης υπογράμμισε στον κ. Νασιάκο, ότι η εφαρμογή πλευρικών διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Λαμίας, στα όρια του Δήμου Κηφισιάς, είναι πρακτικά αδύνατη, διότι δεν υφίστανται η εναλλακτική λύση των παράπλευρων οδών και του παρέδωσε φάκελο με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου 3036/2010 και 70/2011 καθώς επίσης και τα στοιχεία εκείνα που τεκμηριώνουν τη θέση του Δήμου Κηφισιάς.

Ο κ. Νασιάκος δεσμεύθηκε ότι θα μεταφέρει τις θέσεις και τα επιχειρήματα του Δήμου Κηφισιάς στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρυσοχοίδη.

Ανάλογη ενημέρωση έγινε και στον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ιωάννη Σγουρό ο οποίος επικρότησε τις θέσεις του Δήμου Κηφισιάς.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s