ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

 

2

 

Με το ισχύον εκλογικό σύστημα θα γίνουν οι Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014 ξεκαθάρισε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης που παραβρέθηκε σε εκδήλωση για την υγεία που διοργάνωσαν, τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2013, ο πρόεδρος Κώστας Τσιλιγκίρης και τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, όταν ρωτήθηκε από τον Δήμαρχο Κηφισιάς, Νίκο Γ. Χιωτάκη.

Η αλλαγή του εκλογικού νόμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου θα υπήρχαν ξεχωριστά ψηφοδέλτια για Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, εγκαταλείπεται από την κυβέρνηση μετά τις διαφωνίες που εκφράστηκαν.

Στην εκδήλωση με θέμα «Λιπίδια, Υπέρταση, Διαβήτης» η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, μίλησαν ο Επίκουρος Καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Συντονιστής – Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΚΑΤ, Δημήτριος Μπάμπαλης, οι Διευθυντές Καρδιολογίας του Νοσοκομείου ΚΑΤ, Γεώργιος Φλώρος και Χαράλαμπος Γράσσος και ο Χρήστος Λιάκος, Διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι ανέπτυξαν τους παράγοντες που επηρεάζουν την άμυνα του οργανισμού όπως είναι η κακή διατροφή, το στρες, το κάπνισμα ενώ υπογράμμισαν τη σημασία της πρόληψης για την έγκαιρη διάγνωση των παθήσεων. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η ζωή είναι το υπέρτατο αγαθό και η υγεία, προνόμιο που οφείλουμε να το διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη o Αρχιμανδρίτης της Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, Νικάνωρ Καραγιάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Παναγιώτου, οι Αντιδήμαρχοι, Νίνα Βλάχου, Μανώλης Κουρμαδιάς και Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Μαρία Κεφαλά, Λίλα Παπαδημητρίου, Αγγελική Βαλασοπούλου, Βασίλης Βάρσος, Σπύρος Μούρκος, Περικλής Καραγιαννάκης και οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Σταύρος Παπαδάκης, Λίλη Χατζηγεωργίου, Σταμάτης Χασιώτης, Λάουρα – Μαρία Αλιμπράντη, Σταυρούλα Κουλουριώτη, Αικατερίνη Λεούδη και η Ειρήνη Πολίτη.η οποία παρουσίασε την εκδήλωση.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s