ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

DSC_062

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, όσοι αγαπούν το ποδήλατο, δώσανε ραντεβού στην Πλατεία Πλατάνου στο Άλσος Κηφισιάς όπου ήταν η αφετηρία της ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑΣ που διοργάνωσε για πρώτη φορά στον Καλλικρατικό Δήμο Κηφισιάς  (ΚΗΦΙΣΙΑ-ΕΡΥΘΡΑΙΑ-ΕΚΑΛΗ), το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΛΑΣ».

Συμπολίτες όλων των ηλικιών, απόλαυσαν την διαδρομή των 10 χιλιομέτρων  που κράτησε μιάμιση ώρα και περιλάμβανε βασικούς δρόμους και των τριών δημοτικών ενοτήτων καταλήγοντας πίσω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, όπου και οι συμμετέχοντες παρέλαβαν τα αναμνηστικά διπλώματα από τον Πρόεδρο του «ΒΙΚΕΛΑ» κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, Δημοτικό Σύμβουλο Κηφισιάς.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους βοήθησαν στην διοργάνωση αυτού του ποδηλατικού γύρου εκτός του  προσωπικού του Δήμου και ειδικώτερα στον Πρόεδρο του Πανερυθραϊκού κ. Γιώργο Ρηγούτσο, στην Τροχαία Αττικής, καθώς και στις εταιρείες INTERSPORT,KIFISSIA BIKE,WE CYCLEΕταιρεία Ποδηλατικού Τουρισμού και το LOW BAR.

Στην φωτό, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης, με την Αντιπρόεδρο Λίλα Παπαδημητρίου και του μέλος του Δ.Σ. κ. Βουράκη-Λυμπεροπούλου που συμμετείχαν στην Ποδηλατοδρομία μαζί με τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και τον Γ.Ρηγούτσο.

DSC_056ξ

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s