ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

2

Την καθιερωμένη του συνάντηση με το προσωπικό όλων των υπηρεσιών και των Νομικών Προσώπων του Δήμου Κηφισιάς, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος, Νίκος Γ. Χιωτάκης, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος», προκειμένου να τους ενημερώσει για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του δήμου και τους εργαζόμενους.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης στην ομιλία του αναφέρθηκε, στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Τοπική Αυτοδιοίκηση από τις περικοπές των πόρων που αγγίζουν το 60%, σε μία ιδιαίτερα σημαντική και δύσκολη περίοδο για τη χώρα, στις προσπάθειες του Δημοτικού Συμβουλίου και των υπηρεσιών του δήμου για την εξοικονόμηση χρημάτων από περικοπή άσκοπων δαπανών ενώ παράλληλα ανέλυσε την καλή πορεία των οικονομικών στοιχείων του δήμου.

«Εμείς είμαστε ένας δήμος με πλεόνασμα και αυτό το πλεόνασμα ζητάμε από την κεντρική διοίκηση να μας αφήσει να το διαχειριστούμε όπως θέλουμε. Ο Δήμος Κηφισιάς βρίσκεται σε έσοδα σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους υπόλοιπους δήμους της Αττικής, έχουμε εξοφλήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές μας και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευόμαστε από ισχυρή θέση. Δεν χρειαζόμαστε κανένα Οικονομικό Παρατηρητήριο για να μας υποδείξει πως θα λειτουργήσουμε. Μπορούμε και μόνοι μας, με βάση τις ανάγκες των πολιτών» επισήμανε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς τόνισε για ακόμη μία φορά, ότι δε θα εκχωρηθούν αρμοδιότητες εκτός Δήμου. Υπηρεσίες που άλλοι τις δίνουν σε εργολάβους, ο Δήμος Κηφισιάς τις εκτελεί μόνος του, γιατί διαθέτει κατάλληλο προσωπικό, με γνώσεις και όρεξη για δουλειά

Κλείνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Κοινωνικής υπηρεσίας και στη συμπαράσταση που δείχνει ο Δήμος στους δοκιμαζόμενους από την οικονομική κρίση συμπολίτες μας.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s