ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ κου. ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΤΟΥfoto-2002-3cm.jpg-JPEG

ΚΗΦΙΣΙΩΤΕΣ, ΚΗΦΙΣΙΩΤΙΣΕΣ
Βάλαμε ψηλά τον πήχη. Πολύ ψηλά ώστε να καταρρίψουμε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, αν υπήρξε τέτοιο. Σας καλώ όλους να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον αγώνα για την Κηφισιά που ονειρευόμαστε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σαν μια μεγάλη οικογένεια που ο Δήμαρχος, ως πατέρας, με την μακρόχρονη πείρα του και τη συσσωρευμένη γνώση, νοιάζεται και φροντίζει την οικογένειά του. Μια ζεστή αγκαλιά σε όλους, ώστε να μην είναι κανείς παραπονεμένος.
Όσοι με γνωρίζουν είναι βέβαιοι ότι ξέρω και μπορώ, με τη βοήθεια και συμμετοχή όλης της Δημοτικής Αρχής, να αναμορφώσουμε την Κηφισιά, μαζί με την Ερυθραία και την Εκάλη, σε ένα ζηλευτό επίπεδο που όλοι θα θέλαμε, αρκεί να μας δοθεί η ευκαιρία.
Ο δεύτερος στόχος μας είναι ο δύσκολος, αλλά πιστεύω να συμφωνείτε όλοι ότι πρέπει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να τον πετύχουμε. Αυτός είναι να διδάξουμε και να μεταδώσουμε ΗΘΟΣ. Ήθος που να εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη προς την Δημοτική Αρχή και αξιοκρατική και ασφαλή συμβίωση των πολιτών μας.
Αυτά προς το παρόν και καλώ όποιον έχει μια καλή ιδέα, μια δημιουργική πρόταση για τον κοινό σκοπό, να την περάσει είτε με  e-mail: nanagnostatos@gmail.com, είτε με φαξ: 210 6255569, είτε τηλεφωνικά: 6944 628180.
Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s