ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

SONY DSC

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη, παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς, Νίκου Γ. Χιωτάκη και του προέδρου της Δημοτικής Ενότητας, Κωνσταντίνου Τσιλιγκίρη.

Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης ευχήθηκε το 2014 να μας βρει όλους υγιείς, γερούς και δυνατούς και πρόσθεσε ότι «την πόλη μας με την παράδοση, την ιστορία και τον πολιτισμό της, με τα διατηρητέα κτίρια, το φυσικό περιβάλλον, τα μουσεία και τις πινακοθήκες, που αποτελούν μια μοναδική κληρονομιά, έναν ανεξάντλητο πλούτο, πρέπει να την αναδείξουμε και να διατηρήσουμε τη φυσιογνωμίας της».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην υπουργός, Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Παναγιώτου, οι αντιδήμαρχοι, Άννα Κορογιαννάκη, Μανώλης Κουρμαδιάς, Νίνα – Ασπασία Βλάχου, Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ανεξάρτητοι Δημότες», Βασίλης Βάρσος οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αγγελική Βαλασοπούλου, Σπυρίδων Μούρκος, Ιωάννης Σούρπης, Ευάγγελος Αυλήτης τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Στάυρος Παπαδάκης, Σταμάτης Χασιώτης, Σταυρούλα Κουλουριώτη, Λάουρα – Μαρία Αλιμπράντη, Λίλη Χατζηγεωργίου, Κατερίνα Λεούδη, Ναταλία Στεφανίδη, Ειρήνη Πολίτη και δεκάδες πολίτες.

Τα φλουριά της βασιλόπιτας βρέθηκαν στα κομμάτια του συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Σταύρου Παπαδάκη και της πρόεδρου του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας, Ασημίνας Παντελίδου.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s