ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

image001asΘολό παραμένει μέχρι σήμερα  το τοπίο για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου του Δήμου  Κηφισιάς, καθώς μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο δύο υποψηφιότητες. Η πρώτη που λίγο- πολύ ήταν αναμενόμενη του νυν  Δημάρχου  Νίκου Χιωτάκη και η δεύτερη αυτή του πρώην δημοτικού συμβούλου Κηφισιάς  Νίκου Αναγνωστάτου.

Από εκεί και πέρα το τοπίο θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι «ομιχλώδες», με πολλές φήμες να διαρρέουν στην τοπική κοινωνία, για πιθανούς υποψηφίους από τους  υπάρχοντες συνδυασμούς .        Όπως λέει και ο σοφός λαός μας «Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου». Προς το παρόν τίποτα νέο, τίποτα φρέσκο, που θα φέρει άλλο αέρα στο δημοτικά δρώμενα.

Το συγκεκριμένο γεγονός προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση στην τοπική κοινωνία, αν αναλογιστούμε ότι η παρουσία της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν σχεδόν ανύπαρκτη( με ελάχιστες εξαιρέσεις) . Και δεν αναφερόμαστε στις παρουσίες, αλλά στην διάθεση για σωστή και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση, με προτάσεις αλλά και έλεγχο.

Αυτοί oι άνθρωποι λοιπόν τώρα θα έρθουν ως  σωτήρες να μας ζητήσουν την ψήφο μας, να διαχειριστούν την τύχη του Δήμου.  Αναφέρονται  στο  μέλλον με υποσχέσεις και προγράμματα.

Το παρελθόν κυρίες και κύριοι  τι έγινε; Δεν υπήρχε; Από πού ήρθατε; Τι κάνατε 3.5 χρόνια στην αντιπολίτευση  εκτός  από το να «ερωτοτροπείτε» με την Δημοτική Αρχή; Η γνωστή εύκολη, απλή και εύπεπτη  συνταγή….. «ναι σε όλα» ή ακόμα ακόμα, στήνοντας γέφυρες για πιθανή, μελλοντική συνεργασία.

Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα αραδιάζοντας όσες απόψεις  θέλει. Το τραγικό όμως είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα τον πιστέψουν και θα τον ψηφίσουν. Εκεί ακριβώς είναι και οι ευθύνη όλων μας. Θα πρέπει επιτέλους να δώσουμε με την ψήφο μας δύναμη σε αυτούς που πραγματικά την αξίζουν και όχι σε ανθρώπους που μοιάζουν με «ξαναζεσταμένο και άνοστο φαγητό».

Δημοσιεύσαμε την ανακοίνωση υποψηφιότητας του νυν δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη. Κρίνοντας τα λεγόμενα του αλλά έχοντας υπόψη και τη γενικότερη κατάσταση της πόλης μας καθώς και το πολιτικό σκηνικό, ειλικρινά μας εξέπληξε αρνητικά.  Άλλα περιμέναμε να ακούσουμε!!! Μια άλλη έκφραση  διαχείρισης της πόλης βασιζόμενη  στην εμπειρία του και τις σημερινές καταστάσεις και εξελίξεις.  Άλλωστε δήμαρχοι που να ζητούν για τέταρτη συνεχόμενη φορά την ψήφο μας είναι πλέον λίγοι. Προφανώς ο κύριος Χιωτάκης θεωρεί ότι το έργο του δεν έχει ολοκληρωθεί μετά από σχεδόν 12 χρόνια.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλές συζητήσεις και διαβουλεύσεις  στον ευρύτερο τοπικό πολιτικό χώρο. Σύντομα πιστεύουμε θα ανακοινωθούν συνδυασμοί και υποψηφιότητες διότι ο χρόνος τρέχει. Ειλικρινά ποτέ  δεν μπόρεσα να καταλάβω τι περιμένουν  και τι διαβουλεύονται. Που  βρίσκεται  η δυσκολία  όταν  οι καταστάσεις  και οι ανάγκες του Δήμου μας  είναι δεδομένες .  Θεωρούμε  ή ότι δεν  θέλουν , ή ότι δεν ξέρουν , ή ότι δεν μπορούν !!! Ας πάνε και κάποιοι ισόβιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο σπίτι τους. Δεν είναι κακό να σεβαστούν τον εαυτό τους και τους δημότες. Κάποτε ο κύκλος κλείνει.

Μακάρι να υπάρξουν σοβαρές και  αξιόλογες υποψηφιότητες από νέα πρόσωπα, με νέες ιδέες, όρεξη για δουλειά και βασικά με όραμα για την πανέμορφη πόλη που ζούμε.

Τότε θα υπάρχει υγειές πολιτικό περιβάλλον, μέσα από  το οποίο οι δημότες θα κρίνουν και θα επιλέξουν τους πραγματικά άξιους. Τέλος στα  χρίσματα , τα πολιτικά  παιχνίδια  που όπως  απεδείχθη  οδήγησαν  την χώρα  στην καταστροφή και την μιζέρια. Τέρμα τα  ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα !!!  Εμείς από αυτό το μετερίζι  θα είμαστε  παρόντες  να ενημερώνουμε τους δημότες  χωρίς  δεσμεύσεις  αλλά  ανεξάρτητοι για το καλό της πόλης μας  αυτήν  που καλούμεθα  να παραδώσουμε στα παιδιά μας .

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s