ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Αντιπλημμυρικά 2

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Κωνσταντίνος Μανιάτης επισκέφθηκαν το μεσημέρι το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας, για να διαπιστώσουν από κοντά την πρόοδο των εργασιών.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που κατασκευάζεται στην Κηφισιά, το οποίο θα δώσει οριστική λύση στα προβλήματα που είχαν παρατηρηθεί στο παρελθόν μετά από ισχυρές βροχοπτώσεις. Το έργο με προϋπολογισμό περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ καλύπτεται αποκλειστικά από πόρους του ΕΣΠΑ. Σήμερα έχει ολοκληρωθεί κατά 30% και αναμένεται να αποπερατωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κηφισιάς, Νίκο Γ. Χιωτάκη για την άψογη συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου, πρόσθεσε: «Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει παραδοθεί στους πολίτες της Κηφισιάς ένα σημαντικό έργο υποδομής. Συνολικά, στην περιοχή υλοποιούνται έργα προϋπολογισμού 70,5 εκατομμυρίων Ευρώ από πόρους της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΣΠΑ».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κηφισιάς τόνισε: «διεκδικούμε και εξασφαλίζουμε χρηματοδοτήσεις έργων και δράσεων που βελτιώνουν τις συνθήκες ζωής των πολιτών. Τα  αποτελέσματα όλης αυτής της μεθοδικής δουλειάς τόσο της δημοτικής μας ομάδας, όσο και των υπηρεσιών του Δήμου, είναι εμφανή. Διεκδικούμε για την ανάπτυξη, διεκδικούμε για τους πολίτες, για ένα καλύτερο επίπεδο ζωής. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας».

Στην οδό Φραγκοπούλου τη νύχτα λόγω της έντονης βροχόπτωσης που έπληξε και το Δήμο Κηφισιάς, από τον όγκο των υδάτων που συγκεντρώθηκαν στο χώρο του εργοταξίου, προκλήθηκαν μικρές ζημιές σε υπόγεια παρακείμενων κατοικιών. Αμέσως κινητοποιήθηκαν συνεργεία τόσο της Περιφέρειας, όσο και του Δήμου Κηφισιάς τα οποία αντιμετώπισαν το πρόβλημα ενώ στην περιοχή έσπευσε και ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανέστη Νικολέλη.

Οι Γιάννης Σγουρός και Νίκος Γ, Χιωτάκης, το μεσημέρι επισκέφθηκαν την οδό Φραγκοπούλου, συνομίλησαν με τους κατοίκους που τα σπίτια τους υπέστησαν ζημιές και τους διαβεβαίωσαν πως η ανάδοχος εταιρεία μετά από συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής ανέλαβε να τις αποκαταστήσει.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s