ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

image002Κύριε Υπουργέ,

Με μεγάλη μας έκπληξη, ανάμεικτη με αγανάκτηση, πληροφορηθήκαμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο προς διαβούλευση σχέδιο νόμου αναφερόμενο, μεταξύ άλλων, και «… σε χρήσεις γης», κάτι το οποίο αφορά άμεσα την Κηφισιά και δη τις αλλαγές τις οποίες προβλέπει ένθεν κακείθεν της Εθνικής Οδού στα όρια της Κηφισιάς, αλλαγές οι οποίες ενδέχεται να αποβούν καταστρεπτικές για το περιβάλλον και την όποια ποιότητα των κατοίκων έχει απομείνει.

Πέραν του γεγονότος ότι οι αλλαγές με νόμο των χρήσεων γης, όπως προβλέπονται,  καθίστανται ανεξέλεγκτες και κατά συνέπεια καταστροφικές, αφού δεν ελέγχονται από το Σ.τ.Ε. όπως στα Π.Δ. που ισχύει σήμερα,  η μεγάλη μας απορία είναι ποιος και για ποιο λόγο αποφάσισε τέτοιες αλλαγές ερήμην των ενδιαφερομένων κατοίκων, οι οποίοι θα υποστούμε τις όποιες δυσμενείς επιπτώσεις.

Κύριε Υπουργέ,

Θεωρείται φρόνιμο και θεμιτό κάποιοι, ακόμη και ένα Υπουργείο να νομοθετεί εν αγνοία και δη σε βάρος των ενδιαφερομένων κατοίκων της περιοχής που τους αφορά και τους θίγει; Θα έλεγα, με όλο τον σεβασμό, ότι είναι τουλάχιστον απαράδεκτο!  Πως αλήθεια καταλήξατε σε ένα τέτοιο νομοσχέδιο; Ποιος άραγε υπαγόρευσε τέτοιες ενέργειες; Και είναι σωστό ο αρμόδιος Υπουργός να ακολουθεί τέτοιες διαδικασίες; Η διαβούλευση στο διαδίκτυο σας ικανοποιεί και καλύπτει τις όποιες σκοπιμότητες;

Κύριε Υπουργέ,

Η μέχρις ώρας θητείας σας στο ΥΠΕΚΑ, αλλά και η όλη πολιτική ιστορία σας, θεωρείται φρόνιμη και επιτυχημένη. Μη λοιπόν την σπιλώσετε με ένα τέτοιο νομοσχέδιο! Είμαι βέβαιος ότι όταν θα ελέγξετε το θέμα, θα το αποσύρετε.

Διατελώ

Με ιδιαίτερη τιμή

 

Νίκος Αναγνωστάτος

Υποψήφιος Δήμαρχος

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s