ΔΥΝΑΜΙΚΗ… ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑΚΟΥ

Untitled

Ενθουσιώδης υποδοχή για τη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – Συμμαχία πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας- Εκάλης»

Το νέο ανανεωτικό συνδυασμό του παρουσίασε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος. Το όνομα του συνδυασμού είναι «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας- Εκάλης και έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τον κόσμο. Όπως πληροφορηθήκαμε το όνομα προέκυψε μετά από δημοκρατικές διαδικασίες και υπερψηφίστηκε από τους υποψήφιους Δημοτικούς

Συμβούλους  του κου. Θωμάκου, θέλοντας να υποδηλώσουν μια νέα πορεία, μια αλλαγή στα τοπικά δρώμενα, μια ελπίδα για αλλαγή σελίδας.

Η… «πρεμιέρα» του συνδυασμού «έσπασε τα ταμεία» καθώς  η αίθουσα του κινηματογράφου CINEMAX γέμισε ασφυκτικά (υπήρχε κόσμος και έξω από τον κινηματογράφο).

Ο κ. Γιώργος Θωμάκος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παρουσίασε και 35 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους,  οι οποίοι προέρχονται και από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες της Κηφισιάς (Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη).

Η εκδήλωση ήταν άρτια από κάθε άποψη, ενώ με ιδιαίτερα θετικά λόγια σχολιάστηκε και ο τρόπος με την οποίο παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι και το σήμα του συνδυασμού.

Ο κύριος Θωμάκος στην ομιλία του  παρουσίασε το σχέδιο του για την πόλη μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον άνθρωπο, στο περιβάλλον, στην καθημερινότητα, στην παιδεία, στην οικονομία  και σε άλλους  νευραλγικούς τομείς.

Άρτιο ήταν και το πρόγραμμα του για τα έργα και τις ενέργειες που θα γίνουν στην πόλη, τις  πρώτες 100 μέρες της θητείας του, σε περίπτωση βέβαια που οι πολίτες εμπιστευτούν τον συνδυασμό του στις εκλογές του Μαΐου.

Στην συγκέντρωση παρευρέθη ο πρώην Υπουργός της Ν.Δ. κος. Θ. Κασίμης, ως δημότης Κηφισιάς, ο τέως Δημοτικός Σύμβουλος κος. Απέργης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι κος. Π. Κανακάκης και κος. Ν. Αναγνωστάτος,  και άλλοι πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι.

Η μεγάλη και ενθουσιώδης παρουσία των φίλων και υποστηρικτών του κου. Θωμάκου, θα πρέπει να ξεπέρασε κάθε προσδοκία και δημιούργησε πονοκέφαλο στα αντίπαλα στρατόπεδα…Επίσης βιντεοσκοπημένο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κος. Γιάννης Αδαμόπουλος και ο κος. Γιάννης Μελάς. Παρουσία με νόημα και βαρύτητα ήταν αυτή του συνεργάτη και εκπροσώπου της ομάδας του κου. Γ. Σκορδίλη, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε σε πιθανή συνεργασία τους με τον κο. Θωμάκο. Εάν τελικά αυτή η συνεργασία πραγματοποιηθεί, δίνει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική για επίτευξη των στόχων του κου. Θωμάκου και πολυσυλλεκτικότητα στο ψηφοδέλτιο του.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s