Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εκατοντάδες κάτοικοι της Κηφισιάς, του Ωρωπού και του Διονύσου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Ωρωπού και συγκεντρώθηκαν στις 11 το πρωί στα διόδια Αφιδνών για να διαμαρτυρηθούν για τις νέες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων.

Η συγκέντρωση των κατοίκων ξεκίνησε από τον παράδρομο και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, χωρίς όμως να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κηφισιάς,  Νίκος Γ. Χιωτάκης ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας ενάντια στις αυξήσεις των τιμών των διοδίων αλλά και στη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση  νέων σταθμών σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο είναι κοινός και  διαρκής.

«Σήμερα δίνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μην εφαρμοστούν τα σχέδια της Νέας Οδού και του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Θα πρέπει επιτέλους, να αντιληφθούν ότι οι αυξήσεις των διοδίων θα δυσχεράνουν την ήδη επιβαρυμένη οικονομική κατάσταση των πολιτών και θα πλήξουν τις μεταφορές και τις μετακινήσεις» τόνισε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης και κάλεσε τους πολίτες να βρίσκονται σε ετοιμότητα και εγρήγορση ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι, να αγωνιστούν ενάντια στον παραλογισμό των ανατιμήσεων των διοδίων και της σχεδιαζόμενης τοποθέτησης νέων σταθμών.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι, Ανέστης Νικολέλης και Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης, οι Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Ανεξάρτητοι Δημότες», Βασίλης Βάρσος και ΑΝΑΣΑ, Παναγιώτης Κανακάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γιάννης Διονυσιώτης, Αντώνης Μπιτσάνης, Ηλιάνα Στεφανάκου, Σπύρος Μούρκος, Γιάννης Σούρπης και Γιώργος Σκορδίλης.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούσαν από απόσταση την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων στα διόδια.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s