ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΟΥΣΗΓΕΤΗ CON PASSIONNE

__________

Υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» και με πρωτοβουλία της Προέδρου Κυρίας Ολυμπίας Μπισκίνη του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Σωματείου Κηφισιάς «Απόλλωνα Μουσηγέτη» δόθηκε μια μαγική συναυλία στις 17 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα του Δημαρχείου «Β. Γκατσόπουλος».

Ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης, ένα από τα εξαιρετικά ταλέντα της νεότερης γενιάς, με το πληθωρικό του ταλέντο, το έντονο ταμπεραμέντο του και τη θαυμάσια τεχνική του, μας ταξίδεψε στις «ερωτικές μουσικές του κόσμου». Στις πιο γνωστές μελωδίες των Αττίκ, Γιαννίδη, Γούναρη, Μαρκάτου, Πλέσσα, Χατζηδάκη, Θεοδωράκη και Μουζάκη.

Μια μοναδική συνάντηση επί σκηνής του ταλαντούχου τενόρου Γρηγόρη Ιωαννίδη με τους εξαίσιους λυρικούς καλλιτέχνες Μπάμπη Βελισσάριο κι Ολγιάννα Πανίτσα.

Οι τρεις μεγάλοι καλλιτέχνες κατάφεραν να αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές του ακροατηρίου, που συνεπαρμένο από τον μαέστρο Παναγή Μπαρμπάτη και με διάχυτη επιθυμία για νοσταλγία, αναμνήσεις και όμορφες σκέψεις τραγούδησε μελωδίες πάντα επίκαιρες και διαχρονικές που δίνουν τη δυνατότητα στον άνθρωπο να εκφράσει μελωδικά με τη φωνή του όσα υπαγορεύει η ψυχή του.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s