ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

parking4

Την ικανοποίηση τους για τους ταχύτατους ρυθμούς με τους οποίους προχωρά η κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ στην Πλατεία Πλατάνου, εξέφρασαν ο  Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης και ο Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας, Παντελής Καρακατσάνης, που επισκέφτηκαν το εργοτάξιο.

Αφού ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο της κατασκευαστικής εταιρείας στους υπόγειους ορόφους του πάρκινγκ, διαπίστωσαν ότι το έργο προχωρά προς το τελικό στάδιο της ολοκλήρωσής του, για να παραδοθεί στους πολίτες.

Το υπόγειο πάρκινγκ της Πλατείας Πλατάνου, το οποίο θα συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης, θα αποτελείται από 6 υπόγειους ορόφους. Η συνολική χωρητικότητα του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων ανέρχεται σε 624 θέσεις και θα διαθέτει δύο εισόδους. Η επιφάνεια του θα διαμορφωθεί σε χώρο πλατείας με την κατασκευή πλακοστρώσεων, υπαίθριων καθιστικών και φυτεύσεων όπου θα εκτίθενται και τα αρχαιολογικά ευρήματα που ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Μέχρι στιγμής έχει κατασκευαστεί το σύνολο του οικοδομικού σκελετού του σταθμού καθώς και ένα μεγάλο τμήμα των εσωτερικών διαμορφώσεων και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

«Ο υπόγειος αυτός υπερσύγχρονος σταθμός αυτοκινήτων άνετης και ασφαλούς στάθμευσης, θα είναι το κλειδί για την επιτυχία του σχεδιασμού μας για την ποιοτική αναβάθμιση του κέντρου της Κηφισιάς. Είναι ένα έργο το οποίο πρόκειται να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής στην πόλη μας και θα διευκολύνει καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας» ανέφερε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s