ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ TOY ΜΕΤΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

Μετρό 1

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» κ. Χρήστο Τσίτουρα, είχαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ανεξάρτητοι Δημότες», Βασίλης Βάρσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Σπύρος Μούρκος και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας, Παντελής Καρακατσάνης και ζήτησαν την υπόγεια επέκταση της γραμμής του Μετρό μέχρι τη Νέα Ερυθραία. Ένα αίτημα που είχε διατυπωθεί και στο παρελθόν από τους πρώην Δήμους, Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.

Ο κ. Τσίτουρας άκουσε με προσοχή τις θέσεις του Δήμου Κηφισιάς και δεσμεύθηκε να ερευνήσει με τις υπηρεσίες της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» το θέμα και να απαντήσει.

Με την ευκαιρία της συνάντησής, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη Διοίκηση της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» για την καλή συνεργασία. Η επέκταση της γραμμής του Μετρό είναι πρώτιστη προτεραιότητα μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη του Δήμου. Με τον κ. Τσίτουρα συζητήσαμε τη δυνατότητα ένταξης στον προσεχή σχεδιασμό των επεκτάσεων των γραμμών του Μετρό, γραμμής που θα εξυπηρετεί και το Δήμο Κηφισιάς. Η λειτουργία της, αναμένεται να εξυπηρετήσει χιλιάδες επιβάτες καθημερινά και  θα αποσυμφορήσει κυκλοφοριακά το εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας».

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s