ΈΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ»

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ» με συμμετέχοντες το Δήμο Κηφισιάς, τη Δημοτική Επιχείρηση «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε», τον Εμπορικό Σύλλογο Κηφισιάς και τις εταιρείες Your Consulting Partner LTD, Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε. και 01 Πληροφορική – Εκπαιδευτική Α.Ε καλεί τους ενδιαφερόμενους ανέργους οι οποίοι είναι κατά προτεραιότητα μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Κηφισιάς και εντάσσονται στις εξής ομάδες:

  1. Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ
  2. Νέοι Επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί απόφοιτοι Πανεπιστημιακών & Πολυτεχνικών Σχολών) που έχουν κάνει έναρξη επιτηδεύματος μετά την 02/01/2011, δεν έχουν κλείσει το 34ο έτος της ηλικίας τους ως την ημερομηνία της έναρξης επιτηδεύματος και το ατομικό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 12.000€ για το οικονομικό έτος έναρξης της δραστηριότητάς τους

 

να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο επιδοτούμενο πρόγραμμα «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ».

Στόχος των ΤοπΣΑ είναι η εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για ανέργους, με την ενεργοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών φορέων. Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις όπως κατάρτιση και επιμόρφωση, εκπαιδευτική πρακτική άσκηση σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, εκπόνηση business plan, εξειδικευμένες υπηρεσίες αξιολόγησης και έρευνας για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων, παροχή υποστήριξης σε νομικά και φορολογικά θέματα.

Οι ωφελούμενοι άνεργοι, αφού ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους μέσω των παραπάνω δράσεων, θα είναι σε θέση να ιδρύσουν επιχειρήσεις οι οποίες θα αξιοποιούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής τους, θα αποκτήσουν τις προϋποθέσεις για να επιχορηγηθούν από άλλα επενδυτικά προγράμματα και θα αναπτύξουν δεξιότητες που θα καλύψουν τις διαπιστωμένες ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων που θα τους προσλάβουν. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος θα υποστηρίζονται με συνεχή επαγγελματική και επιχειρηματική καθοδήγηση από εξειδικευμένους συμβούλους επιχειρηματικότητας.
Για την υποβολή των αιτήσεων καθώς και για κάθε πληροφορία σχετική με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας (Αθανασίου Διάκου 31, Ν. Ερυθραία Τ.Κ. 14671), 2ος όροφος, τηλέφωνο: 2132007672 (κ. Ι. Δημητρακόπουλο) & 2106985820, καθημερινά 10:00-14:00, όπου και θα υποβάλλουν τις αιτήσεις.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΑΠΟ 10/03/14 ΜΕΧΡΙ 21/03/14

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s