Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΚΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

1 (1)

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας του ανεξάρτητου και ανανεωτικού συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Θωμάκο, με την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς Μάρκος Πανέττας έθεσε τα αυξημένα προβλήματα που παρουσιάζει το επάγγελμά τους, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση, ενώ παρουσίασε και τις προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του Εμπορικού Κέντρου της Κηφισιάς, καθώς και της τόνωσης της εμπορική κίνησης.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, εξέφρασε την συμπαράσταση του στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος και υπογράμμισε την ανάγκη συγκεκριμένων ενεργειών για την ανάκαμψη του τοπικού εμπορίου. Ο κ. Θωμάκος επεσήμανε την ανάγκη στενής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής, με τον Εμπορικό Σύλλογο και συμπλήρωσε πως είναι αδιανόητο να μην υπάρχει συνεργασία με την ραχοκοκαλιά, με τη σημαία της Κηφισιάς, που αποτελεί η εμπορική της αγορά.

Από τις προτάσεις που κατέθεσε ο Εμπορικός Σύλλογος υπήρξε συμφωνία σε θέματα όπως είναι η αναγκαιότητα για την συστηματική αναζήτηση χώρων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ, αλλά και η προβολή της Κηφισιάς ως μοναδικό Τουριστικό προορισμό για αγορές, διασκέδαση, πολιτισμό.

Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ» δεσμεύτηκε πως θα υπάρξει ένας ειλικρινής και συνεχής διάλογος, για την επίλυση των προβλημάτων του εμπορικού κόσμου.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s