ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΙΩΤΑΚΗ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ»

11

Την κοινή κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου με το δημοκρατικό και ανεξάρτητο συνδυασμό του Δημάρχου Κηφισιάς και υποψηφίου Δημάρχου, Νίκου Γ. Χιωτάκη αποφάσισαν μετά τη συνάντηση τους, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Ανεξάρτητοι Δημότες» – Βασίλης Βάρσος και «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Νέας Ερυθραίας».

Σε ανακοίνωση τους την οποία υπογράφουν και παρέδωσαν στον Δήμαρχο, Νίκο Γ. Χιωτάκη, αναφέρουν:

«Λαμβάνοντας υπόψη το σφυγμό της κοινωνίας και σταθμίζοντας τις ανάγκες για τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση του μεγάλου Δήμου Κηφισιάς, εκτιμούμε ότι είναι αναγκαίο να συμπράξουμε και να συνεργαστούμε, δημιουργώντας ένα ευρύτατο Δημοτικό Συνδυασμό Ευθύνης και Αλληλεγγύης με τον συνδυασμό του Δημάρχου Νίκου Χιωτάκη, έχοντας πάντα ως γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών».

Αμέσως μετά την εξέλιξη αυτή ο Δήμαρχος Κηφισιάς και υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Γ. Χιωτάκης δήλωσε:

«Πιστεύω ότι μέσα από τη συνεργασία αυτή θα ανταποκριθούμε στην επιθυμία των πολιτών για τη δημιουργία μιας δημοτικής αρχής με αυτοδιοικητική γνώση, εμπειρία, δύναμη και θέληση για το Δήμο Κηφισιάς που οραματιζόμαστε. Γιατί μόνο η συνεργασία και η αλληλεγγύη μπορούν να δώσουν διέξοδο και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της εποχής μας, ειδικά αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο».

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s