Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ενόψει των εορτών του Πάσχα, οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Κηφισιάς οργανώνουν δράσεις για τη συλλογή τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας που θα προσφερθούν στις οικογένειες που στηρίζονται από αυτές.

Έχει πραγματοποιηθεί παρουσίαση του προγράμματος και του σκοπού των Κοινωνικών Δομών στα Σχολεία και τα ΚΑΠΗ του Δήμου, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν άνθρωποι όλων των ηλικιών στους συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη.

Το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 και ώρα 10:30-15:00 θα ξεκινήσει ανταλλακτικό bazzar στο κέντρο της Κηφισιάς στην οδό Λεβίδου & Κασσαβέτη με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την προσπάθεια που γίνεται και να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προσφέρουν την βοήθειά τους. Λαμπάδες, βιβλία και κάρτες θα βρίσκονται στη διάθεση σας. Το ανταλλακτικό bazzar θα συνεχίσει το επόμενο Σάββατο 12 Απριλίου 2014 έως και την Μ.Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Επιπλέον, την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 από τις 10.00 το πρωί έως και τις 16.00 το μεσημέρι θα βρισκόμαστε στα Σούπερ Μάρκετ της Κηφισιάς και σας καλούμε όλους να μας βοηθήστε ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τις 200 οικογένειες που επωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα 200 άτομα του Κοινωνικού Συσσιτίου.

Η προσπάθεια είναι συλλογική και όλοι μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή σε οποιονδήποτε βαθμό και με όποιο τρόπο μπορούν. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι οποιαδήποτε βοήθεια και προσφορά μπορεί να κάνει τη ζωή κάποιων συνανθρώπων μας καλύτερη.

Για τις Κοινωνικές Δομές Κηφισιάς

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s