Ανακοίνωση Υποψηφιότητας ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΒΑΝΟΥ

livanos-chiotakis

Φίλες και Φίλοι,

Έχοντας πλήρη επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης του εγχειρήματος, αποδέχθηκα την πρόσκληση του Δημάρχου μας Νίκου Γ. Χιωτάκη, να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό του «Σίγουρα Βήματα», προκειμένου να συνεισφέρω σε ένα θεμελιώδες έργο που συντελείται εδώ και αρκετά χρόνια με σκοπό έναν Ανοιχτό και Ανθρώπινο Δήμο Κηφισιάς.

Όσο παράδοξο και αν ακούγεται για πρώτη επίσημη δήλωση υποψηφίου, η υποψηφιότητά μου δεν απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους δημότες. Απευθύνεται σε εκείνους που αναζητούν πραγματικά νέα ήθη στην πολιτική. Σε εκείνους που επιθυμούν να τελειώνουμε με τους πολιτικούς που χαμογελούν συνέχεια, αλλά προκαλούν θλίψη, χαιρετούν συνέχεια, αλλά ξεχνούν αμέσως, υπόσχονται πολλά, αλλά κάνουν λίγα, μιλούν πολύ στα τηλέφωνα, αλλά σιωπούν μπροστά στις παρανομίες, αγανακτούν μπροστά στις κάμερες για τα λάθη, αλλά καθυστερούν εγκληματικά να διορθώσουν τις αστοχίες.

Στην ζωή μου έμαθα να μην ασχολούμαι με την επιφάνεια και τους επιφανειακούς ανθρώπους, να μην αναλώνομαι στις χειραψίες να μην χαϊδεύω αυτιά, να μην ξεχνώ εύκολα, να μην συγχωρώ αμέσως, να μην το βάζω κάτω με την πρώτη δυσκολία και να είμαι περισσότερο αυστηρός με τον εαυτό μου παρά με τους άλλους.

Γιατί, αν κάτι μού έμαθε η μακρά εμπειρία μου στην δικηγορία, είναι ότι όταν έχεις την ευθύνη για τον εαυτό σου, μετράει η προσπάθεια, όταν όμως έχεις την ευθύνη για πολλούς, μετράει το αποτέλεσμα.

Απευθύνομαι, λοιπόν, μόνον σε όσους από εσάς δεν αρκείστε σε λόγια και κοινότοπες διαπιστώσεις, αλλά ζητάτε αποτελεσματικούς ανθρώπους για να φέρουν σε πέρας τα δύσκολα έργα που αφορούν την καθημερινότητα σας.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s