ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Μια προσπάθεια γεμάτη υποσχέσεις.

xan01

Το Σάββατο 12 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό «ΧΑΝ» το Φεστιβάλ που διοργάνωσαν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς. 

Γονείς, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν και παρακολούθησαν την εντυπωσιακή  μουσικοκινητική παράσταση «καλωσορίζοντας την άνοιξη» που παρουσίασαν τα μικρά παιδιά, κερδίζοντας με τη ζωντάνια, τον αυθορμητισμό και το κέφι τους, το χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης τα παιδιά ζωγράφισαν και έκαναν κατασκευές μαζί με τους γονείς τους στα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, χρησιμοποιώντας διάφορα ανακυκλώσιμα υλικά.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης με την ευκαιρία της έναρξης του Φεστιβάλ των Παιδικών Σταθμών ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών για την ακούραστη προσπάθειά, για τη στοργή και τη φροντίδα που περιβάλουν τα παιδιά, τις ώρες που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες τους.

«Μια πολύ καλή και οργανωμένη εκδήλωση. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας, ξεδίπλωσαν τις αρετές τους και τις δυνατότητές τους παρουσιάζοντας κάτι ξεχωριστό. Θέλω να πιστεύω ότι το φεστιβάλ των παιδικών σταθμών του Δήμου Κηφισιάς θα έχει συνέχεια, θα γίνει θεσμός, και του χρόνου να καμαρώσουμε και πάλι τα παιδιά μας, να τα χειροκροτήσουμε και να τα ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους γιατί προτεραιότητα του Δήμου αποτελεί η ανάπτυξη και η ενίσχυση των παιδικών σταθμών, η δημιουργική απασχόληση και η ασφαλής φύλαξη των παιδιών.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης ευχαρίστησε και τους γονείς για τη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη τους, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος θα συνεχίσει το έργο της κοινωνικής προσφοράς προς την ευαίσθητη παιδική ηλικία, με σεβασμό και συνέπεια.

Η Αντιδήμαρχος Άννα Κορογιαννάκη και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Β’ Παιδικού Σταθμού Ευάγγελος Σιδέρης, συνεχάρησαν τα παιδιά για το υπέροχο θέαμα που προσέφεραν, τους παιδαγωγούς και το προσωπικό των παιδικών σταθμών που με αγάπη, φροντίδα, σκληρή δουλειά και συνέπεια έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και φιλόξενη αγκαλιά για τα μικρά παιδιά του Δήμου μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΧΑΝ, Γεράσιμος Θεοτοκάτος εγκαινίασαν το Βρεφονηπιακό Σταθμό, ο οποίος παραχωρήθηκε από τη ΧΑΝ, επισκευάστηκε από τα συνεργεία του Δήμου και πέρυσι ξεκίνησε τη λειτουργία του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Μανώλης Κουρμαδιάς, Στάθης Κύρλος, Νίνα Βλάχου οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Παπαδόπουλος, Ιωάννης Διονυσσιώτης και Φώτης Δημάκης.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s