Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ «ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ»

afisa kouzina

Ο Δήμος Κηφισιάς αναγνωρίζοντας τις συχνά δυσβάσταχτες συνέπειες της οικονομικής κρίσης επιχειρεί να μετριάσει την αρνητική επίδραση της στη ζωή των πολιτών, ενισχύοντας το δίκτυο των Κοινωνικών του Δομών και με τη «Σπιτική Κουζίνα».

Με τη δράση αυτή στηρίζουμε κάθε συμπολίτη μας και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες  της πόλης μας προσφέροντας τους τη δυνατότητα να λαμβάνουν καθημερινά φρεσκομαγειρεμένο, ποιοτικό φαγητό στην τιμή των 2,5 ευρώ ανά μερίδα.

Από την Παρασκευή 25 Απριλίου θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην Κηφισιά και από τη Δευτέρα 28 Απριλίου στη Νέα Ερυθραία, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 12:00 έως 16:00, η «Σπιτική Κουζίνα» του Δήμου Κηφισιάς.

ΧΩΡΟΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ:

Κηφισιά : Πλατεία Πλατάνου, Οδός Αδριανού (Έμπροσθεν Άλσους Κηφισιάς)

Νέα Ερυθραία: Κώστα Βάρναλη 58 (ΚΑΠΗ Ν. Ερυθραίας)

«Η λειτουργία της «Σπιτικής Κουζίνας» έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από κοινωνικές δράσεις του Δήμου Κηφισιάς και έχει ως στόχο να στηρίξει και να ανακουφίσει τους συμπολίτες μας από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Πιστεύουμε ότι και αυτή μας η πρωτοβουλία θα βρει μεγάλη ανταπόκριση από όλους τους δημότες» δήλωσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s