ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

livanos Για να υπηρετεί με επιτυχία κάποιος αυτήν εδώ την πόλη, πρέπει να εργάζεται ακούραστα και μεθοδικά και να κερδίζει κάθε ημέρα με μόχθο την εμπιστοσύνη και του πιο απαιτητικού δημότη”

Με την μεγάλη ύφεση να πληγώνει αδιάκριτα κάθε πολίτη της Χώρας μας, υπάρχει πολύς κόσμος που αναζητεί ανυπόμονα ένα εξοργισμένο ξέσπασμα εναντίον όλων όσοι τόν εξαπάτησαν και τόν έφεραν στο χείλος της απόλυτης καταστροφής. Η οργή των πολιτών είναι φυσική, εύλογη και δίκαιη. Οι δήμοι της Αττικής αντιμετώπισαν ο καθένας μόνος του τις συνέπειες της μεγάλης αυτής οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης, άλλοτε επιτυχημένα και άλλοτε αποτυχημένα, μέσα από ιδεοληψίες, άσκοπες περιπλανήσεις και πειραματισμούς, και πολλές φορές υπό το βάρος χρόνιων προβλημάτων, ανήκεστων λαθών και εσφαλμένων εκτιμήσεων. Εν τούτοις, ο δήμος Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης αποτελεί σήμερα μια όαση ποιότητας ζωής ανάμεσα στους καθημαγμένους δήμους της Αττικής. Τα τελευταία χρόνια η διοίκηση του Δήμου μας αποδέχθηκε με θάρρος την μεγάλη πρόκληση του «Καλλικράτη», κατανοώντας ότι ο πυρήνας της φιλοσοφίας του σχεδίου και οι βασικές του ρυθμίσεις ανταποκρίνονταν στις απαιτήσεις της εποχής και την σύγχρονη λειτουργία του κράτους.

Η διοίκηση του Δήμου μέχρι σήμερα υπηρέτησε πραγματικά ακλόνητα την αποκέντρωση, την διαφάνεια και την λογοδοσία απέναντι τους πολίτες, αποφεύγοντας την χρεωκοπία, τα σκάνδαλα και την οικονομική αποτυχία που ταλάνισε άλλους δήμους της Αττικής.

Οι δυσκολίες, όμως, δεν λιγόστεψαν και ο λαϊκισμός παραμονεύει διαρκώς να υπονομεύσει τις φιλότιμες και αποτελεσματικές προσπάθειες που έλαβαν χώρα μέχρι σήμερα.

Συνεπώς, αν πρέπει, περισσότερο από οποιαδήποτε φορά στο παρελθόν, να σταθούμε ενωμένοι απέναντι στις δυσκολίες και τις προκλήσεις αυτές, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιδοκιμασθεί και να ανανεωθεί η θητεία μιας ηγεσίας που μετρά και ζυγίζει σωστά τις ανάγκες κάθε γειτονιάς και κάθε δημότη και γνωρίζει καλά πώς να τις καλύπτει με τον καλύτερο και οικονομικότερο για όλους μας τρόπο. Διότι για να υπηρετεί με επιτυχία κάποιος αυτήν εδώ την πόλη, πρέπει να εργάζεται ακούραστα και μεθοδικά και να κερδίζει κάθε ημέρα με μόχθο την εμπιστοσύνη και του πιο απαιτητικού δημότη. Γιατί τίποτε δεν είναι δεδομένο και τίποτε δεν μένει στάσιμο.

Αποφάσισα, λοιπόν,  να γίνω αρωγός στην μεγάλη προσπάθεια του Νίκου Χιωτάκη, διότι έχει αποδείξει με την σκληρή δουλειά του και την αγαστή συνεργασία του με τους τοπικούς φορείς ότι μπορεί αναμφίβολα να συμβάλλει περαιτέρω και ουσιαστικά στο να καταστεί ο δήμος μας πρότυπο ανάπτυξης, ποιότητας ζωής και ανθρώπινου περιβάλλοντος για όλους τους άλλους δήμους.

Επειδή εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, εδώ παντρεύτηκα, εδώ πήγα σχολείο.

Επειδή εδώ είναι που έχω ζήσει όλη μου την ζωή, ακολουθώντας την οικογενειακή μου παράδοση, και θεωρώ ότι πολύ λίγοι μπορούν να πουν ότι πονούν την πόλη αυτή περισσότερο από εμένα.

Επειδή γνωρίζω τι είναι αυτή η πόλη, γνωρίζω τι ήταν στο παρελθόν αυτή η πόλη και γνωρίζω καλά τι μπορεί να γίνει και πώς αυτό μπορεί να γίνει.

Γι’ αυτούς τους λόγους σήμερα συντονίζω τον βηματισμό μου και κάθε προσπάθειά μου με τον συνδυασμό του Δημάρχου μας Νίκου Χιωτάκη «ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ», και τολμώ να σας ζητήσω να μού εμπιστευθείτε την πολύτιμη ψήφο σας, προκειμένου αφ’ ενός να προστατέψω ότι χτίστηκε με τον δικό σας κόπο και τα δικά χρήματα σας και αφ’ ετέρου να διασφαλίσω ότι το «τρένο της ανάπτυξης» για την Κηφισιά θα παραμείνει στις ασφαλείς ράγες του.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s