ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

parking 1

Την πορεία των εργασιών στον υπόγειο σταθμό αυτοκινήτων της Πλατείας Πλατάνου παρουσίασε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης και ο εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Εμμανουήλ Βράιλας.

Οι εργασίες ολοκληρώνονται και ο Υπόγειος Σταθμός Αυτοκινήτων χωρητικότητας 620 αυτοκινήτων θα παραδοθεί στους πολίτες της Κηφισιάς την 1η Αυγούστου 2014.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης αμέσως μετά δήλωσε ότι το εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς πλέον θα έχει άνετο χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες και τους κατοίκους γιατί θα λειτουργήσει ένα σύγχρονο υπόγειο πάρκινγκ μέσα στο κέντρο. Αυτό το έργο ανάπτυξης θα κρατήσει την πόλη ζωντανή και ειδικά στο εμπορικό κομμάτι. Είναι ο μοχλός ανάπτυξης σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο.

Ο Νίκος Γ. Χιωτάκης ανέφερε ακόμη ότι το πάρκινγκ θα προσφέρει στους πολίτες κι ένα καινούργιο πάρκο το οποίο είναι η προέκταση του άλσους Κηφισιάς, «Δημήτρης Ζωμόπουλος» και πρόσθεσε ότι έχει ζητήσει από την εταιρεία «Αττικό Μετρό», με την επέκταση της Γραμμής του Μετρό στη Νέα Ερυθραία και το Καστρί, να δημιουργηθεί υπόγεια διάβαση που θα συνδέει το Σταθμό του ΗΣΑΠ με το πάρκινγκ και την Πλατεία Πλατάνου..

Από την πλευρά της εταιρείας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ο κ. Εμμανουήλ Βράιλας επισήμανε ότι ο υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων, «Πλάτανος» είναι το πιο σύγχρονο πάρκινγκ στην Ελλάδα και πως στόχος της εταιρείας είναι η τιμή του να είναι ελκυστική για τους οδηγούς που θα το χρησιμοποιούν.

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s