ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ

ekali3

Με την παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας που κατέκλυσαν κυριολεκτικά το Εντευκτήριο της Εκάλης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαΐου η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Γ. Χιωτάκη.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς και υποψήφιος Δήμαρχος, Νίκος Χιωτάκης ξεκινώντας την ομιλία του, ευχαρίστησε τους πολίτες που έδωσαν δυναμικό «παρών» και επισήμανε ότι τα στελέχη του συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα» διαθέτουν γνώσεις, αποδεδειγμένες ικανότητες και αυτοδιοικητική εμπειρία, έχουν δοκιμαστεί στα δύσκολα, τα έχουν καταφέρει κι έχουν να επιδείξουν έργο που κανείς δεν μπορεί να  αμφισβητήσει. Έργο σε όλο το Δήμο σε κάθε δημοτική ενότητα. Παραμερίζοντας το «εγώ» για το «εμείς», όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουν τη μάχη των δημοτικών εκλογών του Μαΐου τόνισε ο Νίκος Χιωτάκης.

 

Παράλληλα αναφέρθηκε αναλυτικά, στο έργο της Δημοτικής Αρχής και  στην τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε από την πλευρά του  προσωπικού και των  υπηρεσιών για τα έργα ανάπτυξης και πνοής που ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Κηφισιάς και στη Δημοτική Ενότητα Εκάλης, χωρίς να επιβαρύνουν  τον προϋπολογισμό του Δήμου ούτε με ένα ευρώ. Με σημαντικότερο έργο το αποχετευτικό δίκτυο της Εκάλης με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, ύψους 5.250.000 ευρώ.

Ο Νίκος Γ. Χιωτάκης μίλησε ακόμη για το Σχέδιο του συνδυασμού, την επόμενη περίοδο. Ένα Σχέδιο ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο με έργα και δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν και έχει στόχο να αναβαθμίσει την ξεχωριστή φυσιογνωμία του προαστίου μας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Κλείνοντας την ομιλία του ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα», Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης ζήτησε από τους πολίτες της Εκάλης να στηρίξουν με την ψήφο τους το Συνδυασμό «Σίγουρα Βήματα» και τους υποψηφίους του που έχουν την γνώση και την ικανότητα να πραγματοποιήσουν στο μέλλον ακόμη περισσότερα για την πόλη τους.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s