ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ» ΝΙΚΟΥ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗ

image002Πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης

 

Φίλες και φίλοι

 

Στις 18 Μαΐου, δώσατε στo Δημοτικό Συνδυασμό Σύνθεσης και Αλληλεγγύης«Σίγουρα Βήματα»,  καθαρό προβάδισμα.

Σχεδόν 1 στους 2 συμπολίτες μας, εμπιστεύθηκαν την αυτοδιοικητική μας πρότασημε ποσοστό 46,4%,  με διαφορά  20,6% μονάδων από το δεύτερο σε ψήφους δημοτικό συνδυασμό. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας.

Με το αποτέλεσμα αυτό, κάναμε  όλοι μαζί οι πολίτες ένα βήμα μπροστά. Απομένει όμως ένα ακόμη βήμα, ώστε η προσπάθεια αυτή να ολοκληρωθεί, προς όφελος όλης της πόλης.

Η καθαρή μας νίκη είναι αποτέλεσμα της φιλοσοφίας συναίνεσηςσύνθεσης και δημιουργικής συνεργασίας με την οποία ως συνδυασμός πορευθήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς μας αναγνώρισαν ότι λειτουργούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα, επενδύοντας  πρώτα από όλα στην ενότητα όλων των υγιών δυνάμεων της πόλης.

Πάνω από κόμματα, παρατάξεις,  προσωπικά συμφέροντα και επιδιώξεις.

Για μας η ενότητα δεν είναι σύνθημα, αλλά αναπόσπαστο στοιχείο της αυτοδιοικητικής μας ταυτότητας.

Απευθύνομαι λοιπόν, σε όλους τους πολίτες του Δήμου Κηφισιάς, ανεξάρτητα σε ποια παράταξη ή κόμμα ανήκουν, ανεξάρτητα από το ποιον υποψήφιο  Δήμαρχο ή δημοτικό σύμβουλο ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή, ζητώντας τους να επιλέξουν στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής 25ηςΜαΐου, το Δήμαρχο και τον συνδυασμό εκείνο που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της πόλης.

Το Δήμαρχο και τον συνδυασμό που με το έργο του και το πρόγραμμα του για τα επόμενα χρόνια  μπορούν να εγγυηθούν ένα καλύτερο μέλλον για το προάστιό μας. 

Είμαι αισιόδοξος ότι στο κάλεσμα αυτό, που είναι μια ειλικρινής πρόταση δημιουργικής συνεργασίας και σύνθεσης προς όφελος όλης της πόλης, η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας θα ανταποκριθεί θετικά.

Είμαι αισιόδοξος ότι την προσεχή Κυριακή οι πολίτες το Δήμου Κηφισιάς θα αποφασίσουν ότι και τα επόμενα χρόνια θα προχωρήσουμε ως πόλη όλοι μαζί  ενωμένοι.

Οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα αποφασίσουν ότι το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής θα είναι νίκη της ενότητας της πόλης

Την Κυριακή 25 Μαΐου επιλέγουμε ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΡΓΟ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

Προχωράμε όλοι μαζί!

 

Φιλικά

 

Νίκος Χιωτάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s