ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΘΩΜΑΚΟΥ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ2 (2)

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις του νέου Δήμαρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία, όπως είχε αποφασιστεί κατά την πρώτη συνέλευση του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης».

Ο κ. Θωμάκος συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας»  βρέθηκε σε σχολικές μονάδες του ενιαίου Δήμου μας και συνομίλησε με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς τους προκειμένου να γίνει καταγραφή των προβλημάτων που τους απασχολούν και να δρομολογηθούν λύσεις εκείνων που χρήζουν άμεσης επέμβασης.

Ειδικότερα, στο θέμα της συντήρησης των σχολικών υποδομών ο κ. Θωμάκος, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα  τριών μηνών παρεμβάσεων και επισκευών προς άρση της επικινδυνότητας και των ανθυγιεινών καταστάσεων στα σχολεία, που θα εφαρμόσει η Νέα Διοίκηση από την 1η Σεπτεμβρίου.

Επίσης, ο νέος Δήμαρχος Κηφισιάς, τόνισε τη μεγάλη αναγκαιότητα οι σχολικοί φύλακες να απασχολούνται με συμβάσεις αόριστου χρόνου, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και η ασφάλεια των παιδιών μας.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s