«Βιβλιοθήκη Σλουμπερζέ και σήμερα SEARCH ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» Ο θεσμός που συνεχίζεται….

DSC_129

Το γλυκό θερινό απόγευμα της 04-07-2014, συναντήθηκαν στον χώρο της Παιδικής Βιβλιοθήκης επί της οδού Σαράφη αρ. 6 στην Δημοτική Ενότητα Ερυθραίας, παιδιά, γονείς και εκπρόσωποι του Δήμου για μια γνωριμία με τον χώρο και τις δυνατότητες που προσφέρει η βιβλιοθήκη αυτή που πρόσφατα αναβίωσε λειτουργικά μετά από τέσσερα χρόνια αγωνιωδών προσπαθειών.

Η αγάπη και το μεράκι της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΦΡΟΥΖΑΚΗ, της υπεύθυνης της Βιβλιοθήκης, την κράτησε ζωντανή τα επόμενα χρόνια μέχρι και την οριστική λύση της συνέχισης της λειτουργίας της, που ευοδώθηκε φέτος με την βοήθεια της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας και του Προέδρου της Ροδόλφου Ράλλη με την συμπαράσταση και συνεργασία του Γιώργου Παπαδόπουλου, Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας», Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Κηφισιάς.

Αποτέλεσμα όλων των συντελεστών της προσπάθειας διατήρησης της παιδικής εφηβικής βιβλιοθήκης στον Δήμο μας, είναι να έχει σήμερα πάνω από 6000 τίτλους βιβλίων, να την επισκέπτονται σε τακτική βάση πάνω από 300 παιδιά και να εκπονούνται κάθε χρόνο 12 προγράμματα ποικίλης θεματολογίας.

Ευχή και φιλοδοξία όλων μας είναι να μείνει η βιβλιοθήκη στη μνήμη των επισκεπτών του σήμερα και ενηλίκων του αύριο σαν μια ζωγραφιά στιγμών που θα τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.

Στη φωτογραφία διακρίνονται οι :κ. Ρούντυ Ράλλη,κα Κατερίνα Φρουζάκη και κος Γιώργος Παπαδόπουλος

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s