ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014 – 2015

«Μια χρονιά που ξεκινά με πολύ περισσότερα προβλήματα για την πατρίδα μας, αφού οι παροχές του κοινωνικού κράτους ψαλιδίζονται και ο λαός της καταδικάζεται σε φτωχοποίηση».

Αγαπητοί μαθητές

Φίλοι γονείς και εκπαιδευτικοί

Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά γεμάτη υγεία, δύναμη και διάθεση για μάθηση και δημιουργία.

Μια χρονιά που ξεκινά με αναστάτωση στα σχολεία, με συγχωνεύσεις και καταργήσεις των σχολικών μονάδων, σοβαρές ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, υποβαθμισμένη την τεχνική εκπαίδευση, λιγότερους πόρους για την κάλυψη των εξόδων των σχολείων, μεγαλώνοντας την αβεβαιότητα και το άγχος μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών.

Όμως δεν θα υποχωρήσουμε. Δεν θα δεχτούμε μια κοινωνία που υποβαθμίζει τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών, που δεν υπολογίζει τις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας, που καταπατά τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.

Ξεκινώντας τη νέα σχολική χρονιά, ευχόμαστε σε σας τους μικρούς, αλλά και μεγαλύτερους μαθητές μας, αισιοδοξία και δύναμη για να μάθετε, να αναπτύξετε την ελευθερία της σκέψης, να πιστέψετε ότι ο δικός σας κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος και δικαιότερος από τον δικό μας.

Ευχόμαστε σε σας τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να έχετε υγεία και δύναμη για να στηρίξετε τα παιδιά μας στη δύσκολη προσπάθειά τους να κατακτήσουν τη γνώση.

Η Δημοτική Αρχή της πόλης μας, οφείλει να είναι κοντά στα σχολεία και σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να εξασφαλίσει τις αναγκαίες υποδομές για τη σωστή λειτουργία τους.

Ταυτόχρονα μαζί με τους πολίτες, οφείλει να αγωνιστεί για να κρατήσει όρθια τη δημόσια εκπαίδευση που δέχεται επίθεση και να στηρίξει τις οικογένειες που δοκιμάζονται. Σε αυτόν τον αγώνα της, θα είμαστε συμπαραστάτες της.

Για όλους εμάς η σωστά μορφωμένη και καλλιεργημένη νέα γενιά, είναι η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Ας κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή

 

Για τον Εκλογικό Συνδυασμό Κηφισιάς «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Ο Επικεφαλής

ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s