Με …. Η΄ Χωρίς Γραβάτα

image004Αγαπητοί αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας kifissiaonline.gr, σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και τα θερμά μηνύματα σας για την συνέχιση της ενημέρωση σας ανεξάρτητα και αδέσμευτα.

Με τόσες αλλαγές και εξελίξεις στο Δημοτικό και Πολιτικό πεδίο θεωρήσαμε ότι οποιαδήποτε εμπλοκή μας μάλλον κακό θα έκανε καθώς εμείς κρίνουμε και λέμε τα πράγματα με ρεαλισμό (τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη, όπως πολύ σοφά λέει ο λαός μας) και δεν θέλουμε να χαϊδεύουμε τα αυτιά κανενός.

Ειλικρινά θέλαμε χρόνο να «διαβάσουμε» τις εξελίξεις ώστε με ευθύνη να μπορούμε να σας ενημερώσουμε.

Με δυο λέξεις η νέα δημοτική αρχή έως τώρα κάνει διαχείριση της κατάστασης με σοβαρότητα. Δεν υπάρχουν εξελίξεις που να κεντρίζουν  το ενδιαφέρον μας και να δημιουργούν προϋποθέσεις αναφορών και ενημέρωσης.

Η νέα κυβέρνηση δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά. Δυστυχώς οι κυβερνώντες δέσμιοι των υποσχέσεων τους και της ελπίδας που μας έδωσαν προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα και ειλικρινά τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Το μονοπάτι όμως και η συμπεριφορά που ακολουθούν  τους οδηγεί σε λάθος προορισμό και αποτελέσματα.

Η γραβάτα δεν είναι το πρόβλημα ούτε διαπραγματεύεται, άλλωστε όλοι μας εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε.

Συμπαθέστατε και εργατικέ κύριε Τσίπρα συγχωρέστε μας για την τοποθέτηση μας αλλά «Αλλάξτε Ρότα» όχι ως προς τις υποσχέσεις σας στον ελληνικό λαό αλλά ως προς την λειτουργία της κυβέρνησης. Όπως φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις έχετε τον λαό μαζί σας… χρησιμοποιήστε το.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s