Διακρίσεις από το 3ο Λύκειο Κηφισιάς

Η υπέροχη εμπειρία για την ομάδα των μαθητών του 3ου ΓΕΛ Κηφισιάς συνεχίζεται…
Τα ταλαντούχα και δημιουργικά παιδιά του σχολείου του Δήμου μας βρίσκονται στον τελικό διαγωνισμό “Καλύτερης Εικονικής Επιχείρησης”.
Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 και ώρα 13.30- 17.00 στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” Πειραιώς 254 Ταύρος και η σκέψη μας είναι μαζί τους!!!
Μερικές μέρες μετά Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 στις 20.00 στο Αίθριο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς ομάδες εργασίας και καθηγήτριες από το 3ο ΓΕΛ Κηφισιάς και το Β’ Αρσάκειο Τοσίτσειο Λυκείου Εκάλης θα παρουσιάσουν και θα προβάλουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement.

Μια ακόμα διάκριση από το 3ο Λύκειο Κηφισιάς.

Ανάμεσα στους επτά (7) μαθητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην 83η Διεθνή Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων το φθινόπωρο του 2016 στην πόλη Laax της Ελβετίας επέλεχθη και μαθήτρια της δευτέρας Λυκείου από το 3ο Λύκειο Κηφισιάς.
Επιπλέον επελέγησαν είκοσι τρείς (23) εκ των συμμετεχόντων οι οποίοι θα αναπληρώσουν τους ανωτέρω σε περίπτωση κωλύματος, ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διεθνή fora, καθώς και σε περιφερειακές και εθνικές συνόδους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων που λαμβάνουν χώρα σε τακτική βάση ανά την Ευρώπη.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s