Η Κηφισιά έτρεξε για καλό σκοπό

 Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 1500 αθλητών και πολιτών και περίπου 250 παιδιών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο αγώνας δρόμου «Under Armour Run Kifissia City Challenge», ο οποίος έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων του θα δοθεί για την οικονομική ενίσχυση της ΑΜΚΕ ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος έδωσε την εκκίνηση στον αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου, σε συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», με την αθλητική εταιρεία Under Armour και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ.Θωμάκος ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους επισημαίνοντας τα διαχρονικά μηνύματα που πηγάζουν από τον αθλητισμό και απέδωσε τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση σε εργαζόμενους, εθελοντές και συμμετέχοντες στους αγώνες δρόμου.

Οι αγώνες δρόμου διεξήχθησαν εντός των ορίων του Δήμου μας, αναδεικνύοντας την ομορφιά των διαδρομών  σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και  Εκάλη. Οι συμμετέχοντες μάλιστα είχαν την χαρά να θαυμάσουν το πανέμορφο δάσος Φασίδερη, μέρος της διαδρομής του αγώνα του Ημιμαραθωνίου. Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή και στους αγώνες 10 και 5 χλμ. καθώς και τον αγώνα μικρότερης απόστασης για τα παιδιά. Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση και αγκάλιασαν με αγάπη την σπουδαία αυτή αθλητική γιορτή.

Οι αγώνες έγιναν υπό την παρουσία του Δήμαρχου Κηφισιάς  Γιώργου Θωμάκου, του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δ. Βικέλας» Αχιλλέα Κουρέπη, του αντιπροέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δ. Βικέλα» Νικήτα Κόκκαλη, ο οποίος έτρεξε στην διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς Γιάννη Παντελεάκη καθώς και πλήθος κόσμου.

Δυναμικό παρόν έδωσαν κορυφαίοι αθλητές μας όπως ο Περικλής Ιακωβάκης, πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου και πολλοί ακόμα Έλληνες Ολυμπιονίκες οι οποίοι παράλληλα παρευρέθηκαν στο περίπτερο του Αγγίγματος Ζωής.

Την ολοκλήρωση των διαδρομών ακολούθησε απονομή μεταλλίων στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Σημαντική ήταν η συμβολή της Τροχαίας Κηφισιάς, και των Τροχονόμων της στην διεξαγωγή και την επιτυχία του αγώνα.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s