Άρωμα Ελλάδας στην 4η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών

Άρωμα Ελλάδας στην 4η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών
Για τέταρτη χρονιά, συνεχίζουμε να προβάλλουμε το έργο που επιτελείται στους Σταθμούς του Δήμου μας μέσα από την διοργάνωση της Ενιαίας Καλοκαιρινής Γιορτής που είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα.
Η “4η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών” του Δήμου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, στις 19:00, στο Αθλητικό Κέντρο «Ι. Ζηρίνης».
Η μουσικοχορευτική εκδήλωση των παιδιών έχει θέμα την Ελλάδα σε όλες τις αποχρώσεις της. Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν και θα ψηλαφίσουν το ψηφιδωτό της ελληνικής αγκαλιάς.
Μετά τη γιορτή θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι με το μουσικό συγκρότημα ΧΑΝΑ ΖΟΟ του Μάνου Βαφειάδη, αλλά και γευστικό κέρασμα για τα παιδιά και το κοινό.
Η οργάνωση της γιορτής για τους μικρούς μας φίλους γίνεται από τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο των Παιδικών Σταθμών Δήμου Κηφισιάς Γιάννη Παντελεάκη αλλά και από όλο το προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.
Το πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει παρουσίαση από τα παιδιά των εξής δρώμενων:

  1. Παλιά Αθήνα, Χοροθεατρικό δρώμενο από τους Σταθμούς : Βρεφονηπιακός Σταθμός «ΧΑΝ», Γ’ Βρεφονηπιακός Νέας Ερυθραίας.
  2. ΜυθολογίαΧοροθεατρικό δρώμενο από τον Α’ Παιδικό Σταθμό  Νέας Ερυθραίας.
  3. Ολυμπιακοί Αγώνες, Χοροθεατρικό δρώμενο από τον Β’ Παιδικό Σταθμό Νέας Ερυθραίας.
  4. Καλοκαιρινές διακοπές στα νησιά, Χοροθεατρικό δρώμενο από τους Σταθμούς : Β΄ Παράρτημα Β΄ Παιδικού Σταθμού (Όθωνος 36Α), Παιδικός Σταθμός  «Ανθούλα Αμπατζή», Παιδικός Σταθμός Γιγαντονανάκια.
  5. Όρνιθες του παππού Αριστοφάνη που πρωτοπαρουσιάστηκε το 414 π.Χ. στα Διονύσια, χαρίζοντας στον δημιουργό της το δεύτερο βραβείο. Χοροθεατρικό δρώμενο από τους Σταθμούς : «Νέλλη Κοκορίνου», «Σοφία Γκίκα».
  6. Αφιέρωμα στην Κρήτη, Χοροθεατρικό δρώμενο από τους Σταθμούς : Α΄ Παράρτημα Β΄ Παιδικού Σταθμού Δήμου Κηφισιάς (Κηφισού 48), Β’ Παιδικός «Βίλα Μίχλ».
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s