Εκδήλωση προς τιμήν του Προέδρου της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών Κώστα Καρούσου

Στις 2 Ιουνίου  2018 στην ιστορική «Έπαυλη Δροσίνη» στην Κηφισιά, έλαβε χώρα μία από τις σημαντικότερες λογοτεχνικές εκδηλώσεις που έχουν γίνει στη πόλη μας. Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε ένα πολύ σημαντικό, σύγχρονο Έλληνα λογοτέχνη, τον κ.Κώστα Καρούσο.

Η αίθουσα κατακλύστηκε από νωρίς, από σημαντικούς Έλληνες λογοτέχνες καθώς και ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, αλλά και από κόσμο που αγαπάει τη λογοτεχνία και την ποίηση.

Χαιρετισμό απεύθυνε η κ.Ελένη Βαχάρη, Πρόεδρος του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Μουσείου Γ.Δροσίνη». Για τον άνθρωπο Κώστα Καρούσο και για το έργο του μίλησαν, ο συμπολίτης μας κ. Κωνσταντίνος Γεωργάτος (Ποιητής Συγγραφέας), καθώς και η κ. Σοφία Μωραΐτη (Αριστούχος Δρ. Φιλοσοφίας Ε.Κ.Π.Α, Συγγραφέας). Ποιήματα του Κώστα Καρούσου απήγγειλε η κ.Μάρθα Παπαδοπούλου (Φιλόλογος, Ηθοποιός). Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η Ειρήνη Τσαλαβούτα (Διπλωματούχος Κλασσικού Τραγουδιού) και ο Σάββας Σοράνογλου (Διπλωματούχος Πιάνου Ωδείου «Πειραικός Σύνδεσμος»).

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο τέως Δήμαρχος κ.Βασίλης Βάρσος καθώς και πολλοί πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s