Αλέξιος Μακρής “Έχουμε όραμα να αλλάξουμε την Κηφισιά”

Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 εξέφρασε ο πρόεδρος της «Νέας Αρχής» Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Εκάλης, Αλέξιος Μακρής κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου στη κατάμεστη βίλα Καζούλη.

Ο Αλέξιος Μακρής με την ολοκλήρωση της ενδιαφέρουσας εκδήλωσης που διοργάνωσε η “Νέα Αρχή” με θέμα την “Εξοικονόμηση Ενέργειας – Ενεργειακές κοινότητες – Καταπολέμηση φτώχειας” τόνισε: “Εμείς είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τα πράγματα. Έχουμε τις γνώσεις το όραμα και την κατάλληλη ομάδα να το κάνουμε βήμα-βήμα. Θέλουμε τους πολίτες κοντά μας. Να γυρίσουμε την πλάτη στο παλιό, να γυρίσουμε την πλάτη στο τωρινό που καταρρέει.”

Στη συνέχεια εν μέσω θερμού χειροκροτήματος είπε ότι η ‘Νέα Αρχή” θα πλαισιωθεί τόσο από νέους όσο και από έμπειρους άξιους ανθρώπους. ” Από αυτό εδώ το βήμα καλώ όλες τις υγιείς δυνάμεις να έρθουν στη ‘Νέα Αρχή” να σηκώσουμε τα μανίκια, να αφήσουμε στην άκρη τις κομματικές ταυτότητες και να δουλέψουμε για την Κηφισιά , τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη” πρόσθεσε.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία είπε: ” Η “Νέα Αρχή” μπορεί να αλλάξει τα πράγματα γιατί έχει το όραμα. Νέοι, έντιμοι, άξιοι, άφθαρτοι , ρομαντικοί. Να αλλάξουμε την πόλη. Χρήσιμοι αλλά με ήθος”. Να σημειώσουμε ότι στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση ομιλητές ήταν Ο Αλέξιος Μακρής (Αρχιτέκτων – Μηχανικός), ο Γρηγόρης Μαλτέζος (Ενεργειολόγος Μηχανικός), και ο Κωνσταντίνος Μακρής (Ηλεκτρολόγος- Μηχανικός). Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s