Συνεργασία Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, με τον συμπολίτη μας Γιώργο Μαγγίνα

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τον συμπολίτη μας Γιώργο Μαγγίνα. Ο κ. Μαγγίνας θα συμμετέχει κι ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε στο Συνδυασμό μας «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ», έναν νέο συμπολίτη μας, επαγγελματία και οικογενειάρχη που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κηφισιά, τον Γιώργο Μαγγίνα. Προέρχεται από μεγάλη και ιστορική οικογένεια του Δήμου μας, δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στο «Real estate», ενώ ως δημοσιογράφος είχε εργαστεί και στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.

Το Ήθος, η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η αγάπη του για το Δήμο μας, θα συμβάλουν τόσο στη νίκη των Δημοτικών Εκλογών όσο και στη συνεχιζόμενη προσπάθεια για σύγχρονες υπηρεσίες στις τρεις πόλεις μας, ήπια ανάπτυξη, καινοτομία και κοινωνική αλληλεγγύη. Πάντα με σεβασμό στον Πολίτη».

Ο κ. Γιώργος  Μαγγίνας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Αποδέχτηκα  την τιμητική πρόταση να αγωνιστώ στο πλευρό του Δημάρχου μας Γιώργου Θωμάκου, ενός ανθρώπου που τα τελευταία πέντε χρόνια τίμησε στο έπακρο την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης. Αυτό το σημαντικό έργο πρέπει να συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια.

Προσωπικά, γνωρίζω καλά την Κηφισιά, τα ζητήματά της και τις τεράστιες δυνατότητες που της δίνουν η ιστορία της, η ιδιαίτερη ταυτότητα της και πάνω από όλα οι άνθρωποι της. Είναι τιμή μου να ενώσω τις δικές μου δυνάμεις σε αυτήν την κοινή προσπάθεια για το καλό της πόλης μας».

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s