Συνεργασία  δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, με τον αυτοδιοικητικό, επιχειρηματία και πρώην αντιδήμαρχο Γιώργο Μαραζιώτη

 Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τον αυτοδιοικητικό, επιχειρηματία και πρώην αντιδήμαρχο Γιώργο Μαραζιώτη. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση ο Γιώργος  Μαραζιώτης θα συμμετέχει κι ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε: «Από σήμερα ο Συνδυασμός μας “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ”, καθώς και η διαρκής προσπάθειά μας για ένα σύγχρονο Δήμο που θα βελτιώνει διαρκώς τις Υπηρεσίες του, ενισχύονται σημαντικά με τη συμμετοχή του έμπειρου και διακεκριμένου συμπολίτη, Αυτοδιοικητικού, επιχειρηματία,  Γιώργου Μαραζιώτη. Το όνομά του ταυτισμένο με την κοινωνία της Νέας Ερυθραίας και η προσφορά του πολύπλευρη, τόσο σε αυτή, όσο και στον διευρυμένο Δήμο μας, ως επί σειρά ετών Δημοτικό Σύμβουλο, Αντιδήμαρχο και πασίγνωστο επαγγελματία. Το ήθος, η εργατικότητα  και η αγάπη του για τον Δήμο μας, ενισχύουν το όραμα της ήπιας ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης για τις πόλεις μας».

Από την πλευρά του ο  Γιώργος  Μαραζιώτης  έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η αγάπη για τους συμπολίτες μου στον ενιαίο Δήμο μας, και το πάθος μου για τον αθλητισμό μέσω της ομάδας του Πανερυθραϊκού με ωθούν εδώ και δεκαετίες να ασχολούμαι με τα κοινά και από θέσεις ευθύνης. Στοιχεία που αποτελούν σημαντικά κριτήρια προκειμένου να συνεχίζω να αγωνίζομαι με συνέπεια για τα ιδανικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο στηρίζοντας με την υποψηφιότητα μου τον Συνδυασμό “Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης”».

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s