ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

Φίλοι και φίλες, Αγαπητοί Αναγνώστες της e-εφημερίδας μας η οποία ανεξάρτητα και αδέσμευτα, όπως όλα αυτά  τα χρόνια θα προσπαθήσει να σας κρατήσει ενήμερους για τα δρώμενα στο Δήμου μας.

Μέχρι στιγμής 15 εκλεκτοί συμπολίτες  μας έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητα τους ως Δήμαρχοι Κηφισιάς.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους όλοι αγωνίζονται για το καλό της πόλης μας με νέες ιδέες νέες δυνάμεις νέους συνεργάτες.  

Βέβαια το «ΝΕΟΣ» είναι θεωρητικό διότι οι περισσότεροι είναι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης με χρόνια παρουσία στην Δημοτική Αρχή.  Η παρουσία τους εδώ και χρόνια θα τεθεί στην κρίση των συμπολιτών μας, οι οποίοι πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις  την ώρα της κάλπης. Σημαντικό ρόλο θα παίζει η εμπειρία, η προσωπικότητα, η μόρφωση, η τιμιότητα, αλλά βεβαιότατα και ο βαθμός επιτυχίας στη μέχρι τώρα παρουσία τους.

Θεωρούμε ότι η πόλη μας πρέπει να αποκτήσει  δημοτική αρχή με γνώση των προβλημάτων που χρειάζονται λύση.

Φίλοι μου το θέμα δεν είναι να θέλεις να πετύχεις κάτι, αλλά εάν μπορείς να το πετύχεις. Εάν έχεις την γνώση, τα εργαλεία, τους κατάλληλους ανθρώπους  να πάμε μπροστά. Είναι ένας ευγενής πόθος να θέλουν να γίνουν δήμαρχοι.  Το ερώτημα όμως είναι εάν μπορούν να το καταφέρουν. Ο δήμος μας όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πρωταθλητής υποψηφιοτήτων. Το ερώτημα που τίθεται είναι όλοι αυτοί οι υποψήφιοι, πράγματι σημαντικοί συμπολίτες μας, πιστεύουν ότι θα βγουν δήμαρχοι;; Οπωσδήποτε όχι !! Όμως με το νέο νόμο το μόνο που θα πετύχουν είναι ένα μεγάλο μπάχαλο. Εδώ είναι και το πονηρό σημείο των υποψηφιοτήτων. Ο οποιοσδήποτε Δήμαρχος εκλεγεί με μικρό ποσοστό, θα πρέπει να πάει σε συνεργασία με κάποιο ή κάποιους άλλους υποψήφιους δήμαρχους. Εδώ είναι και η αρχή από βρώμικα παιχνίδια και εκβιασμούς. Δεν θέλουμε να είμαστε μάντεις δυσοίωνων προβλέψεων και ειλικρινά θέλουμε  να διαψευσθούμε.  Είδωμεν !!!

Κηφισιώτες και Κηφισιώτισες, σκεφτείτε αρκετά καλά και δώστε μια καθαρή εντολή στον Δήμαρχο που νομίζετε ότι έχει τα προσόντα, την εμπειρία και τη δύναμη να πετύχει.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s