Μεγαλειώδης η παρουσία εκατοντάδων πολιτών της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας και την παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού του Νίκου Χιωτάκη


Νίκος Χιωτάκης: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να διασφαλίσουμε ότι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα προκύψει μια νέα Δημοτική Αρχή, που θα μπορεί να εγγυηθεί την αναπτυξιακή επανεκκίνηση των προαστίων μας και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας 

Με ενθουσιασμό και με την βεβαιότητα της πολιτικής αλλαγής στον Δήμο Κηφισιάς οι εκατοντάδες πολίτες που παρευρέθηκαν στο νέο ξεκίνημα του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου κ. Νίκου Χιωτάκη έστειλαν ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα για μια δημιουργική ανατροπήκαι μια δημιουργική αλλαγή στο τιμόνι του Δήμου. Η μεγαλειώδης  προσέλευση των ενεργών πολιτών, συστρατεύεται   σ’ ένα όραμα και ένα στόχο!

Να ενώσουμετις δυνάμεις μας για να διασφαλίσουμε ότι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα προκύψει μια νέα Δημοτική Αρχή, που θα μπορεί να εγγυηθεί την αναπτυξιακή επανεκκίνηση των προαστίων μας και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκηςστην ομιλία του έδωσε το στίγμα της επόμενη ημέρας επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι,

«Στο δικό μας σχέδιο , ο Δήμος μας, η Εκάλη, η Νέα Ερυθραία και η Κηφισιά, θέλουμε να είναι το πιο καθαρό προάστιο της Αττικής, πρωταθλητής στην ανακύκλωση και πρωταγωνιστής στην  Κυκλική οικονομία. Θέλουμε να είμαστεο πιο πράσινος Δήμος της χώρας. Να διαφυλάξουμε τον προαστιακό μας χαρακτήρα, χωρίς να υποβαθμίσουμε την αξία των περιουσιών των συμπολιτών μας. Θέλουμε να ζούμε σε προάστια που θα είναιφωτεινά κι ασφαλή. Να διασφαλίσουμε μέσα από τις παρεμβάσεις και τα έργα μαςτη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών, να οργανώσουμε καλύτερα τη στάθμευση ,να διαμορφώσουμε έναολοκληρωμένο και ρεαλιστικό σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας με σεβασμό στα άτομα με προβλήματα κίνησης. Θέλουμε να είμαστε Δήμος που θα αναδεικνύει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ως τα ιστορικά στοιχεία της δικής του ταυτότητας. Να είμαστε Δήμος της ανθρωπιάς, της ζεστής αγκαλιάς και της κοινωνικής αλληλεγγύης για όλους.Στηρίζοντας στην πράξηαυτούς που έχουν ανάγκη, οι οποίοι δυστυχώς δεν είναι λίγοι.  Θέλουμε ο Δήμος Κηφισιάς να είναι Δήμος της νέας γενιάς.Θέλουμε και μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες και όλα τα προγράμματα που υπάρχουν, για να δημιουργήσουμε στην πόλη μας περισσότερες θέσεις εργασίας. Να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα ως τόπος και να τα μετατρέψουμε σε ευκαιρίες για δουλειές.Τέλος, θέτουμε ως προτεραιότητα, να αυξήσουμε την περιουσία της πόλης και των συμπολιτών μας. Κι αυτό θα γίνει με νέα έργα που θα εκτελεστούν , με νέες υποδομές που θα προσθέσουμε σε αυτές που ήδη υπάρχουν, τις οποίες θα αναβαθμίσουμε».

Καταλήγοντας ο κ. Χιωτάκης τόνισε ότι Δημιουργούμε μια νέα Ανεξάρτητη αυτοδιοικητική  παράταξη συννενόησης,συνεργασίας και αλληλεγγύης με ανθρώπους, ιδέες και προτάσεις που μπορεί αποδεδειγμένα να παράγει έργο. Καλούμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις, τις κινήσεις πολιτών, τον κάθε Δημότη και ιδιαίτερα τους νέους σε διάλογο, ενότητα και κοινή δράση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υποψήφιος Βουλευτής της Β’ Αθηνών δυτικού τομέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθηνών βόρειου τομέα κ. Γιάννης Παπαθανασίου, οι υποψήφιου Βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών βόρειου τομέα κ.κ. Ιωάννα Καλαντζάκου – Τσατσαρώνη, Βασίλειος Ξυπολυτάς, Νίκος Κωστόπουλος, Νίκος Ρωμανός, καθώς και ο ομότιμος Καθηγητής και πρώην Πρύτανης της ΑΣΟΕΕ κ. Γιώργος Χιώτης.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Πάνος Ραυτόπουλος, Δημήτρης Λιανός, Καλλιόπη Αλαξενδρίδη – Πάστρα, Ευγενία Παπαδήμα καθώς και Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης μας.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s