Ο Βασίλης Καραγιαννάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς με τον συνδυασμό του Νίκου Χιωτάκη. “+εργαζόμαστε, για την πόλη της καρδιάς μας”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O Kαραγιαννάκης Βασίλειος γεννήθηκε και ζει στην Κηφισιά από το 1979. Είναι γιος του Ιατρού Σίμωνα Καραγιαννάκη. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού 7 χρονών.

Φοίτησε σε δημόσια σχολεία της Κηφισιάς και είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων από Πανεπιστήμιο της Αμερικής και κάτοχος Μεταπτυχιακού στο Marketingαπό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.

Διετέλεσε ναυτοπρόσκοπος στην Κηφισιά, όπου κατείχε ηγετικές θέσεις.

Υπηρέτησε τη θητεία του στο στρατό ξηράς ως χειριστής κατευθυνόμενων βλημάτων HAWK.

Από το 1998 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας.

Το 2004 ίδρυσε την δική του εμπορική επιχείρηση, η οποία σήμερα διακρίνεται ως μια από τις πιο υγιείς και πρωτοπόρες επιχειρήσεις στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, αποτέλεσμα τόσο της εργατικότητας, όσο και της έμφυτης κλίσης του ιδρυτή της στην επιχειρησιακή οργάνωση και την αναγνώριση τεχνολογιών που θα τον διέκριναν στο χώρο.

Έχει συμμετάσχει σε πολλαπλά σεμινάρια σχετικά με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και έχει βραβευθεί από φορείς του εξωτερικού.

Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον αθλητισμό και το περιβάλλον.

Μεγαλωμένος μέσα σε μια οικογένεια με έμπρακτη αγάπη για την πόλη της Κηφισιάς και με παράδοση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς ο θείος του Περικλής Καραγιαννάκης έχει διατελέσει επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου στο δήμο Κηφισιάς, αποφάσισε να  συμμετέχει στη φετινή εκλογική αναμέτρηση με το Συνδυασμό του Νίκου Χιωτάκη, πεπεισμένος ότι η γνώση, η εμπειρία, αλλά και το σχέδιο δράσης που έχει τεθεί θα κάνει πάλι την Κηφισιά, την πόλη της καρδιάς μας.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s