Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισιάς – Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο συναντήθηκε ο υπ. Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης

Νίκος Χιωτάκης: Προτεραιότητα μας, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη για τους συμπολίτες μας. Είμαστε αρωγοί στο μεγάλο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας. 

 

Με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισιάς Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο συναντήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης.

Στην συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά και η συμπόρευση τους, σε μια σειρά ζητημάτων, τοπικής αυτοδιοίκησης και Εκκλησίας προς όφελος των Δημοτών.

Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα όπως το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ιεράς Μονής Ελευθερώτριας, η πρωτοβουλία που θα αναλάβει ο Μητροπολίτης μαζί με τον Δήμο για την διάσωση  της οικίας του Παύλου Μελά και τέλος η καλύτερη συνεργασία με τις ενορίες του Δήμου μας στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

Ο κ. Χιωτάκης μετά την συνάντηση δήλωσε ότι,

«Είχα την τιμή να συναντήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο καθώς πάντα οι γνώσεις του, οι προτάσεις του και το συνεχές ενδιαφέρον του είναι ένας πολύτιμος συμπαραστάτης για την πόλη μας και τους κατοίκους της. Μαζί +εργαζόμαστε για να οικοδομήσουμε μια πόλη με ανθρωπιά και αλληλεγγύη που προτεραιότητα θα έχει ο άνθρωπος και οι ανάγκες του με συγκεκριμένες δράσεις που κυρίως θα βοηθούν και θα υποστηρίζουν τους αδύναμους συμπολίτες μας». Η νέα Δημοτική Αρχή θα βρίσκετε στο πλευρό του Σεβασμιοτάτου, αρωγός για το μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελεί κατέληξε ο κ. Χιωτάκης.

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s