ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ. «Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ …»

 

Φίλοι συμπολίτες μου,

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Κηφισιά. O πατέρας μου Κώστας Καρράς, προσέφερε επί 28 χρόνια στο Δήμο ως δημοτικός σύμβουλος. Έμαθα από νωρίς την αξία της προσφοράς στη τοπική κοινωνία. Συμμετέχω από μικρή ηλικία στα αθλητικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά δίκτυα και δρώμενα της πόλης μας. Παράλληλα είχα την ευκαιρία να παρακολουθώ στενά την εξέλιξή της τόσο ως ενεργός πολίτης, όσο και ως ελεύθερος επαγγελματίας, αποκτώντας εμπειρία μέσα από τις προκλήσεις και τις υπεύθυνες θέσεις που ανέλαβα.

Σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία για την πόλη μας δεν θα μπορούσα να λείπω από τον κοινό αγώνα για μία καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών. Έτσι, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση για προσφορά, δέχθηκα την τιμητική πρόταση από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κηφισιάς, Νικόλαο Χιωτάκη και αποφάσισα να συστρατευτώ μαζί του, ως υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό +εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας.

Η Κηφισιά είναι η μεγάλη μου αγάπη και θέλω να την δω να προοδεύει, να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται προς το μέλλον. Ευθυγραμμιζόμενη με τις βέλτιστες ευρωπαϊκές και παγκόσμιες πρακτικές. Πρέπει να προσπεράσουμε την στασιμότητα, τις  εσφαλμένες προτεραιότητες και την ανυπαρξία νέων έργων.

Τα προβλήματα όμως δεν είναι μόνο για να τα μετράμε αλλά για να τα λύνουμε, με γνώση, προγραμματισμό και αποφασιστικότητα.

Θα αγωνιστώ για να μετατρέψουμε τον δήμο μας σε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή «έξυπνη» πόλη, που θα προσφέρει ασφάλεια στον πολίτη, επιλογές στους νέους στηρίζοντας την καινοτομία, λύσεις στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας, βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Δημότες και στήριξη στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Ζητώ την ψήφο σας, ώστε να αποδείξω ως νέος άνθρωπος με εμπειρία και όρεξη για δουλειά πως μπορώ να προσφέρω για μία καλύτερη Κηφισιά.

Η +εργασία για την πόλη της καρδιάς μας ξεκίνησε! Ας μη μείνουμε αμέτοχοι.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Καρράς

 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό,

+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας του Νίκου Χιωτάκη

Ε.:dimitris.karras9@gmail.com

FB: @Dimitris Karras

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s