Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά Επιχειρείν στον καιρό της πανδημίας του κορωνοϊού

Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά                                                              

Επιχειρείν στον καιρό της πανδημίας του κορωνοϊού

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 στις 18:00

Η δράση επιχειρηματικότητας «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» με θέμα «Επιχειρείν στον καιρό της πανδημίας του κορωνοϊού» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 18:00, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom, με ταυτόχρονη δημόσια προβολή στη σελίδα του Δήμου Κηφισιάς στο facebook. Πρόκειται για μία δράση στο πλαίσιο της δέσμης πρωτοβουλιών του Δημάρχου Κηφισιάς κ.Γιώργου Θωμάκου για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, και την οργάνωση επιμελήθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Γιάννης Παντελεάκης.

Οι ομιλητές είναι:

Άννα Λύγουρη, από τη start up εταιρεία Inventus, η οποία προσφέρει τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες που χρειάζεται κάθε οργανισμός για τον ψηφιακό του μετασχηματισμό, μεγιστοποιώντας το βαθμό επεξεργασίας και αξιοποίησης των δεδομένων, ώστε να βελτιστοποιήσει τόσο τις εσωτερικές καθημερινές λειτουργίες, όσο και την εμπειρία των πελατών στο πραγματικό και ψηφιακό περιβάλλον.


Νίκος Χατζηβασιλειάδης, από τη start up εταιρεία Cometogether, η οποία παρέχει υποδομή για έκδοση εισιτηρίων εκδηλώσεων, πρόληψη της απάτης και των υψηλών τιμών στις δευτερογενείς μεταπωλήσεις, καθώς και για διαχείριση εσόδων της δευτερογενούς αγοράς. Κατά την διάρκεια της καραντίνας όπου η αγορά των εκδηλώσεων έκλεισε, αναπτύχθηκε το BackTogether, διαβατήριο υγείας COVID-19. Προσφέρεται ως ξεχωριστό προϊόν με πελάτες παρόχους υπηρεσιών υγείας και ασφαλιστικές εταιρείες.


Χρυσέλλα Λαγαρία, από την εταιρεία Black Light, η οποία είναι μία επιχείρηση αποτελούμενη από ανθρώπους με 100% αναπηρία όρασης, οι οποίοι σχεδιάζουν δράσεις που έχουν ως σκοπό την ένταξη και την αλληλεπίδραση των ατόμων με μερική, ή ολική απώλεια όρασης, σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής, δημιουργώντας ταυτόχρονα γέφυρες ανάμεσα σε ανθρώπους με, και χωρίς όραση.


Μαρία Ευαγγέλου & Αναστασία Παναγιωτοπούλου, από την εταιρεία Bespoke Household, η οποία ασχολείται με την επαγγελματική εκπαίδευση προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας, καθώς επίσης και με το recruiting ομάδων, παροχή υπηρεσιών deep cleaning με εξειδικευμένο μηχάνημα που αφαιρεί τη σκόνη, μικροοργανισμούς και τα ακάρεα από στρώματα, καναπέδες, χαλιά.

Πηγή

http://www.kifissia.gr/el/blog

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s