ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΝΙΚΟΥ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ

image001-1Συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ιωάννη Βρούτση είχαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Κηφισιάς «Κοινωνική Μέριμνα», Μαρία Κεφαλά-Σαλματάνη και ο Eντεταλμένος Σύμβουλος, υπεύθυνος για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου, Ευάγγελος Αυλήτης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν προγράμματα όπως η «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» για τους παιδικούς σταθμούς, η Κοινωφελής Εργασία, ενώ εξετάστηκαν συγκεκριμένες δράσεις για την ενίσχυση της απασχόλησης και την υποστήριξη της.

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ιωάννης Βρούτσης, δήλωσε ότι θα εργαστεί για όλα τα θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα του Δήμου Κηφισιάς.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης απηύθυνε πρόσκληση στον κύριο Βρούτση να εγκαινιάσει τα νέα Δημοτικά Πολυϊατρεία τα οποία στεγάζονται στην οδό 1η Μάη και Μαρίνου Αντύπα, στις εργατικές πολυκατοικίες της Κηφισιάς, σε κτίριο που παραχωρήθηκε από τον Ο.Ε.Κ. Επισήμανε μάλιστα στον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ότι τα Δημοτικά Πολυϊατρεία, δημιουργήθηκαν σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο προδιαγραφές και αποτελούν μια σύγχρονη μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που με τη στελέχωση τους από εθελοντές ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες στους δημότες

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s