ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ‘’ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΙΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΑΒΑΛΙΚΕΨΕΙΣ’’

Με την ανωτέρω ρήση έκλεισε τον λόγο του ο νέος Δήμαρχος Κηφισιάς κος. Γ. Θωμάκος κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής Κηφισιάς.

Η ορκωμοσία έγινε την Τετάρτη 27/8/14 στις 19.00, στην αίθουσα του Δήμου ‘Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος’.

Χοροστάτησαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισιάς-Αμαρουσίου και Ωροπού κ.κ. Κυρίλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν oι Διοικητές  του αστυνομικού τμήματος και τμήματος ασφαλείας Κηφισιάς, ο νέος Δήμαρχος Λυκόβρυσης Τ. Μαυρίδης και ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Σ. Σταθούλης.

Η εκδήλωση άρχισε με την φιλαρμονική του Δήμου και την παιδική χορωδία του σωματείου ‘ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ’ και στην συνέχεια έγινε η ορκωμοσία.

Πρώτος έλαβε τον λόγο ο απερχόμενος Δήμαρχος κος. Ν. Χιωτάκης ο οποίος επεσήμανε ότι ο νέος Δήμαρχος έχει μπροστά του πολλά σκαλοπάτια, το πόσα θα ανέβει είναι στο χέρι του.

Συνεχάρη τον κο. Γ. Θωμάκο και τα μέλη του νέου Δ. Συμβουλίου και τελείωσε δηλώνοντας παρών με την γνώση και την εμπειρία του να βοηθήσει όποιον χρειαστεί.

Τον λόγο εν συνεχεία έλαβε ο νέος Δήμαρχος Γ. Θωμάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του, όπως ισοδυναμία, ίση μεταχείριση πολιτών, σεβασμός στον πολίτη, αλήθεια και ενότητα.

Επεσήμανε ότι δεν θα αφήσει να χαθεί ούτε μια ημέρα από την 1/9/14 όπου επίσημα αναλαμβάνει τα καθήκοντα του.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s